Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Tietosuoja ja käyttöehdot
  • Verkkopalvelusivujen käyttöehdot

Verkkopalvelusivujen yleiset käyttöehdot

Avaamalla www.fennia.fi-verkkopalvelusivut (jäljempänä sivut) niiden käyttäjä (jäljempänä asiakas) sitoutuu noudattamaan näitä yleisiä käyttöehtoja. Asiakkaan ei tule käyttää sivuja, mikäli hän ei hyväksy näitä käyttöehtoja. Sivuilla voi olla myös erityisiä palvelukohtaisia ehtoja, jotka kyseistä palvelua käyttävän asiakkaan on hyväksyttävä ja joihin sovelletaan näitä yleisiä käyttöehtoja ainoastaan toissijaisesti.

Näihin yleisiin käyttöehtoihin ja palvelukohtaisiin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Palveluntarjoajat

Sivuilla on pääasiallisesti Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian ja Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennian (jäljempänä Fennia-konserni) tarjoamia palveluita. Lisäksi sivuilla voi olla myös ulkopuolisten palveluntarjoajien tarjoamia palveluja.

Fennia-konsernin yhtiöiden pääkonttorit sijaitsevat Suomessa. Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian yhteystiedot ovat:

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia
Y-tunnus 0196826-7
Käyntiosoite: Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki
Postiosoite: 00017 FENNIA

Tarkempaa tietoa Fennia-konsernista ja kaikista siihen kuuluvista yhtiöistä on saatavilla sivuilta Yhtiöt sekä Viestintä ja mediapalvelu.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia ja Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia ovat saaneet toimilupansa Suomessa. Yhtiöiden toimintaa valvoo Finanssivalvonta , Snellmaninkatu 6, PL 103, 00101 Helsinki, puh. +358 10 831 51.

Sivujen teknisestä ylläpidosta huolehtii palveluyritys eFennia Oy.

Immateriaalioikeudet

Sivujen, niiden ulkoasun ja niillä olevan sisällön tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennialle, Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennialle (jäljempänä yhdessä Fennia) tai muille tiedontuottajille.

Sivujen osittainenkin julkaiseminen, siirtäminen, kopioiminen, uudelleen tuottaminen, varastointi, käyttäminen tai muu hyödyntäminen ilman Fennian etukäteen antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta on kielletty.

Asiakkaalla on kuitenkin lupa tallettaa yksittäisiä sivuja tietokoneelleen tai tulostaa niitä yksityishenkilön omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. Sivuja tai niillä olevaa sisältöä lainattaessa on aina ilmoitettava lähde ja sähköisissä teksteissä käytettävä linkkiä viittaamaan siihen yksittäiseen sivuun, josta lainaus on peräisin.

Sivujen käyttö ja vastuunrajoitukset

Sivut ja niillä oleva tieto on suunnattu ainoastaan Suomen markkinoille. Sivuilla annettua tietoa ei voida missään tilanteessa pitää sen antajaa sitovana tarjouksena, sitoumuksena tai muuna velvoitteena, ellei erikseen ja nimenomaisesti ole toisin ilmoitettu.

Sivut tarjotaan asiakkaan käyttöön sellaisina ja siten kuin ne ovat. Sivujen tietosisällön oikeellisuus on pyritty huolellisesti varmistamaan. Fennia ei kuitenkaan vastaa tietojen virheettömyydestä eikä niiden käyttöön liittyvistä välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Sivuilla voi olla linkkejä kolmansien tarjoamille internet-sivuille. Fennia ei vastaa näiden kolmansien tarjoamien internet-sivujen sisällöstä, saatavuudesta, tietoturvasta taikka lainmukaisuudesta.

Sivuja käyttäen tehdyn viestin tai annettujen tietojen perille saapuminen on asiakkaan vastuulla. Fennia ei vastaa sivujen kautta välitettyjen viestien tai tietojen menetyksestä, eheydestä tai muuttumattomuudesta.

Asiakas vastaa siitä, ettei lähetä näiden sivujen välityksellä mitään lain vastaista tai epäasiallista aineistoa. Asiakkaan tulee varmistua siitä, että lähetetty aineisto ei sisällä viruksia tai ole muulla tavoin vahingollista.

Fennia ei vastaa mahdollisten teknisten häiriöiden aiheuttamista tai muusta syystä johtuvista palvelukatkoksista eikä siitä, että sivut ja niiden käytön mahdollistava palvelin eivät sisällä viruksia tai ole muulla tavoin vahingollisia.

Internet sähköposti

Avoimessa tietoverkossa lähetettyjen sähköpostiviestien luottamuksellisuutta ei voida taata. Asiakkaiden ei tule lähettää luottamuksellista tietoa sisältäviä viestejä Fennialle suojaamattoman sähköpostiyhteyden välityksellä. Fennialla on oikeus toimittaa asiakkaan pyynnöstä sähköpostin välityksellä yleistä tietoa asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Fennia ei vastaa salaamattomassa sähköpostiyhteydessä lähetettyjen tietojen paljastumisesta julkisessa verkossa eikä tästä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Lisäksi henkilökohtaisten vakuutusasioiden hoitamisessa emme tietoturvasyistä suosittele sähköpostin käyttöä asioinnissa lainkaan vaan kehotamme käyttämään Oma Fennia -palvelua, joissa tietoliikenneyhteydet ovat suojatut.

Käyttöehtojen ja sivujen muuttaminen

Fennialla on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja, sivujen ja niiden sisältämien palvelujen sisältöä, ulkoasua ja saatavuutta sekä sivujen käyttämiseksi tarvittavien laitteiden vaatimuksia tai lakkauttaa jokin palvelu taikka estää asiakkaan pääsy sivuille. Muutoksista pyritään tiedottamaan etukäteen sivuilla.

Käytännesäännöt

Fennia on sitoutunut noudattamaan Euroopan vakuutusalan Internet-kauppaan sovellettavia käytännesääntöjä.

Insurance Europe

Teknistä tietoa

Tietoa näiden sivujen ja Fennia-konsernin verkkopalvelujen teknisistä suosituksista ja tietoturvasta löydät sivulta Tekniset suositukset ja tietoturva.

Nämä ehdot ovat voimassa 4.6.2013 alkaen.

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet