Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Tanssii Tähtien Kanssa

Tanssii Tähtien Kanssa

Fennia on mukana yhteistyössä MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, jossa Fennia on yhtenä pääyhteistyökumppanina.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma kannustaa ihmisiä kokeilemaan rohkeasti jotain itselle uutta, yrittämään ja pistämään itsensä likoon. Myös me Fenniassa haluamme rohkaista jokaista yrittämään kasvamaan ja kehittymään, muotoilemaan tulevaisuuden juuri sellaiseksi, mitä päätät. Haluamme olla täydellä sydämellä edistämässä sitä, että asiakkaamme voivat vapaasti muotoilla elämäänsä -rohkeasti, kestävästi ja kehittyvästi - ja olla mukana mahdollistamassa jokaisen asiakkaamme tulevaisuus.

TTK -ohjelma ilmentää loistavasti Fenniaa: rohkeutta, ihmisläheisyyttä, kannustamista. TTK -ohjelman kilpailijat eivät ole tanssin ammattilaisia. Jokaisessa jaksossa he kasvavat, kehittyvät ja heittäytyvät rohkeasti mukaan tanssin pyörteisiin. Samalla tavalla kuin Fenniakin tekee.

Ensimmäisen livelähetyksen yhteydessä nähtiin Extended Reality -jakso, joka toteutettiin 3D-tekniikalla. Livelähetykset jatkuvat sunnuntaisin klo 19.30 aina 29.11. saakka, jolloin nähdään finaalijakso.

Tulevaisuutesi. Fennia.

Lisää aiheesta

Varainhoitostrategioiden avaintietoasiakirjat

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet