Hyppää sisältöön
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Vielä ehdit vaikuttaa Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon valintaan

Vielä ehdit vaikuttaa Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon valintaan

18.3.2021

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on tunnustus esimerkillisestä yrittäjyydestä. Fennian ja Suomen Yrittäjien edeltäjäjärjestön perustamaa palkintoa on jaettu jo yli 200 yritykselle ja yrittäjälle. Nyt on aika valita tämän vuoden Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajat. Palkinnon saajia voi ehdottaa 26.3. asti.

Alun perin yrittäjäpalkinnolla haluttiin korostaa yrittäjien merkitystä suomalaiselle talouselämälle. Palkinnonsaajia on aina yhdistänyt yrityksen taloudellinen kannattavuus, elinvoimainen historia ja selkeä yrittäjävetoisuus. Lisäksi palkitsemisperusteissa on kiinnitetty huomiota yrityksen erityispiirteisiin, kuten oman alan edelläkävijyyteen, omaperäiseen ideaan tai sukupolvenvaihdokseen.

– Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto on yrittäjien keskuudessa Suomen arvostetuin palkinto, jonka ovat saaneet jo yli 200 yrittäjää. Erityisesti nyt, kun Suomessa on historiallisen haastava tilanne koronapandemian ja sen aiheuttamien rajoitusten kanssa, tarvitaan yrittäjyyden kannustusta ja hienojen yrittäjätarinoiden esilletuomista. Palkittuja yrittäjiä on usein yhdistänyt ennen kaikkea menestyminen haastavilla ja vaikeilla toimialoilla. Se on vaatinut uskoa omaan tekemiseen ja omiin valintoihin. Näihin arvoihin me uskomme myös Fenniassa, sanoo palkintolautakunnan jäsen, Fennian konsernijohtaja Antti Kuljukka.

Viime vuonna palkinnon saivat By Pia’s ja Picosun Espoosta, Kuljetusliike Ville Silvasti Uuraisilta ja Sinituote Hausjärveltä.

Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon jakaa palkintolautakunta, johon kuuluvat Suomen Yrittäjien, Suomalaisen Työn Liiton, Yksityisyrittäjäin Säätiön ja Fennian edustajat.

Palkintolautakunnan työ alkaa keväällä. Ehdokkaita palkittaviksi kerätään avoimella haulla netissä ja suoraan Suomen Yrittäjien jäsenjärjestöiltä. Alkusyksystä lautakunta valitsee ehdokkaista 1–6 palkittavaa yritystä seuraavin kriteerein: tuoteidean tai palvelun omaperäisyys, liiketoiminnan kehittäminen ja kasvu, kyky kehittää tuotantoa ja/tai henkilöstöhallintaa, sekä yrityksen kehitys kansainvälisillä markkinoilla.

Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajat julkistetaan syyskuun Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä 24.-25.9.2021.

.

Yrittäjyys Uutinen Fennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Yritysasiakkaat Ajankohtaista Medialle Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja