Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Vielä ehdit vaikuttaa Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon valintaan
Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2021

Vielä ehdit vaikuttaa Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon valintaan

4.3.2022

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on tunnustus esimerkillisestä yrittäjyydestä. Fennian ja Suomen Yrittäjien edeltäjäjärjestön perustamaa palkintoa on jaettu jo yli 200 yritykselle ja yrittäjälle. Nyt on aika valita tämän vuoden Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajat. Palkinnon saajia voi ehdottaa 25.3. asti.

Alun perin yrittäjäpalkinnolla haluttiin korostaa yrittäjien merkitystä suomalaiselle talouselämälle. Palkinnonsaajia on aina yhdistänyt yrityksen taloudellinen kannattavuus, elinvoimainen historia ja selkeä yrittäjävetoisuus. Lisäksi palkitsemisperusteissa on kiinnitetty huomiota yrityksen erityispiirteisiin, kuten oman alan edelläkävijyyteen, omaperäiseen ideaan tai sukupolvenvaihdokseen.

– Valtakunnallinen Yrittäjäpalkinto on yrittäjien keskuudessa Suomen arvostetuin palkinto. Sen on saanut jo yli 200 yrittäjää. Palkittuja yrittäjiä on usein yhdistänyt ennen kaikkea menestyminen haastavilla ja vaikeilla toimialoilla. Se on vaatinut uskoa omaan tekemiseen ja omiin valintoihin. Näihin arvoihin me uskomme myös Fenniassa, sanoo palkintolautakunnan jäsen, Fennian konsernijohtaja Antti Kuljukka.

Viime vuonna palkinnon saivat Dermoshop Oy, E. Hartikainen Oy, Heikkinen Yhtiöt Oy ja Tana Oy.

Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon jakaa palkintolautakunta, johon kuuluvat Suomen Yrittäjien, Suomalaisen Työn Liiton, Yksityisyrittäjäin Säätiön ja Fennian edustajat.

Palkintolautakunnan työ alkaa keväällä. Ehdokkaita palkittaviksi kerätään avoimella haulla netissä ja suoraan Suomen Yrittäjien jäsenjärjestöiltä. Alkusyksystä lautakunta valitsee ehdokkaista 1–6 palkittavaa yritystä seuraavin kriteerein: tuoteidean tai palvelun omaperäisyys, liiketoiminnan kehittäminen ja kasvu, kyky kehittää tuotantoa ja/tai henkilöstöhallintaa, sekä yrityksen kehitys kansainvälisillä markkinoilla.

Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajat julkistetaan lokakuun Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä 21.-22.10.2022 Tampereella.

Kuva: Terotemedia / Tero Takalo-Eskola

YrittäjyysUutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet