Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Liikenneteko-palkinto luovutettiin HUS:lle

Liikenneteko-palkinto luovutettiin HUS:lle – Fennia Auto- ja liikennegaalan pääyhteistyökumppani myös 2023

26.5.2023

Liikenneteko-liikenneturvallisuuspalkinnon saanut, älyautojen ja autonomisen liikenteen haasteisiin ohjelmistoratkaisuja kehittävä Basemark on luovuttanut palkintonsa eteenpäin HUS immobilisaatiohoidon toteuttajille ja tämän osaston lääkäreille Järvenpäässä 24.5.2023. Fennia jakoi palkinnon alun perin pääyhteistyökumppanin roolissa Auto- ja liikennegaalassa viime joulukuussa.

Palkitsemisen kriteereissä nostettiin esille se, että HUS:n immobilisaatiohoidon toteuttajilla ja osaston lääkäreillä on ollut merkittävä rooli prosessissa, jossa sähköpotkulautojen vuokrausta alettiin säännöstellä Helsingissä etenkin viikonloppuöinä. Terveydenhuollon ammattilaiset alkoivat kerätä oma-aloitteisesti sähköpotkulautailuista syntyneiden onnettomuuksien määriä ja raportoivat niistä eteenpäin. Liikenne- ja viestintäministeriö on julkaissut ensimmäisen ehdotuksensa sähköpotkulautailun turvallisuuden parantamiseksi maaliskuussa 2023.

‒ Olemme vieneet hoitajilta saatua viestiä vahvasti eteenpäin ja henkilökohtaisesti olen esimerkiksi antanut lukuisia haastatteluja aiheesta. Se oli vähintä, mitä pystyin tekemään auttaakseni Meilahden yhteispäivystyksen pientraumalinjan ruuhkan selättämisessä. Voidaan myös todeta, että tämä on varmasti yksi vaikuttavimmista asioistani työurallani, kertoo Arja Kobylin, osastonylilääkäri HUS Akuutista.

‒ HUSin hoitohenkilöstö osoitti toimivansa vastuullisesti rohkeasti nostamalla esille oma-aloitteisesti sähköpotkulautailun haasteet. He edistivät omalla toiminnallaan liikenneturvallisuutta ja tämä on teko, joka ansaitsee tulla huomioiduksi. Vastuullisesti rohkea toiminta on myös meille fennialaisille tärkeä arvo, summaa Fennian ajoneuvo- ja omaisuusvakuutuspalvelujen johtaja Mikko Pöyhönen.

Fennia on Auto- ja liikennegaalan pääyhteistyökumppani 2023

Fennia on myös tänä vuonna Auto- ja liikennegaalan pääyhteistyökumppani. Gaala kokoaa yhteen auto- ja liikennealojen toimijat palkitsemisen, tunnustusten ja viihteen pariin. Tämän vuoden gaala järjestetään Järvenpäässä, Aino Areenalla torstaina 14.12.2023. Fennia jakaa gaalassa jälleen Liikenneteko-palkinnon.

Kuva: Jari Kohonen / AuLi ry
Kuvassa vasemmalta oikealle ovat Fennian ajoneuvo- ja omaisuusvakuutuspalveluiden johtaja Mikko Pöyhönen ja Basemarkin hallituksen puheenjohtaja Tero Sarkkinen, jotka luovuttivat stipendin osastonlääkäri Kustaa Lehtoselle ja osastonylilääkäri Arja Kobylinille.

Lue lisää

  • Fennia palkitsi Liikenneteosta Basemark Oy:n
KumppanitAjoneuvotUutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet