Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Työkaverit tietokoneella.

3 syytä, miksi Fennia on kiinnostava valinta tulevaisuuden asiantuntijan työpaikaksi

17.3.2021

Olemme kuluttajina tottuneet tilaamaan ostoksemme verkosta, katsomaan viihdeohjelmia suoratoistopalveluista ja varaamaan lääkäriaikamme netissä 24/7, joten odotuksemme myös vakuutuspalveluita kohtaan ovat muuttuneet.

Juuri tämän parissa me Fenniassa teemme parhaillaan hartiavoimin töitä. Olemme käynnistäneet muutosmatkan, jossa uudistamme hiljalleen koko toimintamme. Mullistuksia kokevat esimerkiksi ajatus- ja työtapamme, käyttämämme työkalut, vakuutustuotteet, asiakaspalvelu sekä hinnoittelu.

– Yli satavuotinen laiva ei kuitenkaan käänny ihan hetkessä. Meillä on paljon mielenkiintoista opittavaa ja myös paljon pois opittavaa, sanoo henkilöstöjohtajamme Anu Nurro.

Muutosmatkassa piilee ammatillisesti kolme kiinnostavaa houkuttelevuustekijää erityisesti IT-alan osaajille, digitaalisille myyjille ja asiakaspalvelijoille sekä digitaalisen palvelun ja asiakaskokemuksen asiantuntijoille.

Tulevaisuuden asiantuntijan kolme syytä valita Fennia työpaikaksi

1. Kasvatat digitaalisuuden asiantuntijaverkostoasi

Meillä Fenniassa pääset laajentamaan asiantuntemustasi näkemällä sisältäpäin, miten yli 135-vuotias vakuutusalan yhtiö muuntuu tulevaisuuden asiakaslähtöiseksi, digitaalisia palveluja tarjoavaksi yritykseksi.

Tällaista mullistusta ei tehdä yksin tai kaksin, vaan isolla joukolla oman asiantuntija-alansa kärkiosaajia.

– Vaikka olemme ylipäätään riittävän iso yritys kehittääksemme palveluitamme, olemme myös riittävän pieni yhteisö, jossa jokaisen ääni on tärkeä ja kuuluva, Anu sanoo.

Fennialaisena pääset tekemään uudistustyötä oman tiimisi lisäksi monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Esimerkiksi asiakaspalvelujärjestelmän uudistamiseen meillä osallistuu asiakaspalvelijoiden lisäksi markkinoinnin, viestinnän, lakipalveluiden ja liiketoiminnan edustajia sekä teknisiä asiantuntijoita. Moniammatillisessa porukassa ymmärryksesi digitaalisesta transformaatiosta laajenee ja luot uusia verkostoja lähes huomaamattasi.

2. Keräät edellytyksiä urallasi etenemiseen digitalisoituvassa maailmassa

Perinteikkäässä yrityksessä isoimmat mullistukset kohdistuvat eittämättä ajattelumalleihin ja työtapoihin. Jos jossakin vaiheessa uraasi näet itsesi esihenkilöroolissa, saat tällä muutosmatkalla ainutlaatuista kokemusta myös kulttuurin johtamisesta kohti strategista tavoitekulttuuria. Matka perinteisestä moderniksi ja maltillisesta rohkeaksi kestää useita vuosia. Tätä kokemusta muutosjohtamisesta voit hyödyntää myöhemminkin urallasi.

Fennian katon alla voit halutessasi tehdä myös pitkän uran. Erilaiset kehitysprojektimme tuovat sinulle uusia mahdollisuuksia ammattilaiseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen sitä mukaa, kun osaamisesi kasvaa.

– Lähivuosina meille syntyy monia uusia rooleja erityisesti digitaalisten palveluiden ja vakuutustuotteiden kehittämisen sekä asiakaskokemuksen johtamisen pariin, Anu kertoo.

3. Inhimillisempi työelämä digitaalisuudesta huolimatta

Modernit työkalut ja uudistettavat vakuutustuotteet eivät vielä yksinään tee meistä moderneja. Myös tulevaisuuden työelämän tulee olla kestävää sekä hyvinvointia edistävää. Vaikka uudistuminen ja kehittäminen antavat energiaa, muuttuva työelämä myös haastaa jaksamista.

– Kukaan ei kuitenkaan ole kone ja harva meistä jaksaa olla joka päivä superhyper liekeissä jatkuvasta muutoksesta, Anu painottaa.

Siksi olemme varanneet aikaa tähän uudistustyöhön jopa viisi vuotta ja pilkkoneet työn pienempiin hallittaviin osiin. Voit siis tulla Fenniaan inhimillisenä sinuna ilman pelkoa yliodotuksista tai epäonnistumisesta.

Ennätät hyvin mukaan muovaamaan tulevaisuuden toimintatapojamme sellaisiksi, joiden avulla työ on sinusta sujuvinta ja mielekkäintä – määritystyö tehdään nimittäin yhdessä.

Mullistuvassa ja digitalisoituvassa maailmassa emme myöskään unohda inhimillistä perustehtäväämme. Turvaamme Fenniassa lähes puolen miljoonan suomalaisen elämää. Tulevaisuudessakin vakuuttaminen luo elämään uusia mahdollisuuksia, turvaa ja huolettomuutta. Tiukan paikan tullen vakuutus voi olla asiakkaalle pelastus. Juuri sinun asiantuntemuksesi saattaa olla mukana pelastamassa asiakkaamme taloutta tai jopa terveyttä.

Löydä seuraava työpaikkasi Fenniasta!

Lue lisää

  • Avoimet työpaikat
  • Työn tuunaamisella inspiraatiota ja energiaa arkeen
Tulevaisuuden FenniaTöissä FenniassaArtikkeliFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet