Hyppää sisältöön
  Henkilöasiakkaat
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Koti ja omaisuus
 • Fennian Kodinkoneapu

Kodinkone hajosi, Kodinkoneapu auttaa

Fennian Kodinkoneapu

Jos kodinkoneelle tai muulle kodinlaitteelle sattuu vahinko, ilmoita vahingosta soittamalla Fennian Kodinkoneapuun ma–pe 8–18.

Jos kodinkone on aiheuttanut vesivahingon, ilmoita vahingosta kotivahinkoilmoituksella Oma Fenniassa.

Selvitä ennen puhelua mahdollisimman tarkasti rikkoutuneen laitteen perustiedot: merkki, malli, ostovuosi ja sarjanumero.

Saat puhelun aikana selkeät ohjeet vahingon hoitamiseksi sekä tiedon siitä, onko kyseessä korvattava vahinko ja mikä on tilanteeseesi sopivin korvaustapa. Voit jopa saada tilattua rikkoutunutta vastaavan kodinkoneen kotiisi kuljetettuna.

Miten Fennian Kodinkoneapu auttaa?

 1. Saat yhdellä puhelulla selkeät ohjeet vahingon hoitamiseksi. Kun soitat Fennian Kodinkoneapuun, saat nopeasti tiedon siitä, onko kyseessä korvattava vahinko, kannattaako laitetta korjata ja mikä on tilanteeseesi sopivin korvaustapa.

 2. Sinun on mahdollista saada uusi laite suoraan kotiisi toimitettuna ja paikalleen asennettuna esimerkiksi pesukoneesi rikkoutuessa. Voit saada rikkoutuneen laitteen tilalle uuden, jos rikkoutuneen laitteen arvo on vähintään puolet uuden vastaavan laitteen arvosta ja uusi laite hankitaan kahden vuoden kuluessa vahingosta.

 3. Viemme halutessasi rikkoutuneen laitteen pois samalla. Fennian Kodinkoneapu tuotetaan yhteistyössä Gigantin kanssa. Vaikka vakuutuksesi ei korvaisi vahinkoa, saat korjauksen tai uuden laitteen Gigantilta Fennian sopimushinnoin.

Hajosiko kännykkä tai muu mobiililaite?

Mobiililaitteille sattuneissa vahingoissa apunasi on Fennian Mobiililaitevahinkopalvelu.

Milloin kotivakuutus korvaa kodinkoneen rikkoutumisen?

Vakuutuksesta korvataan vahingot, jotka ovat aiheutuneet äkillisestä ja ennalta arvaamattomasta tapahtumasta.

Vakuutus ei korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut tavanomaisesta käytöstä, kuten kulumisesta, tai joka kuuluu valmistajan takuun piiriin.

Huomioi, että myös laitteen ikä ja arvo sekä vakuutuksesi omavastuu vaikuttavat korvauksen suuruuteen.

Jos laite on varastettu

Tee rikosilmoitus poliisille ennen kuin ilmoitat vahingosta meille.

Hae korvausta Oma Fenniassa

Voit ilmoittaa vahingosta myös kotivahinkoilmoituksella Oma Fenniassa. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Lisää aiheesta

Vahingot

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet