Hyppää sisältöön
  Henkilöasiakkaat
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Koti ja omaisuus
 • Kodinkone hajosi, kotivakuutus auttaa

Kodinkone hajosi, kotivakuutus auttaa

Fennian Kodinkoneapu

Jos kodinkoneelle tai muulle kodinlaitteelle sattuu vahinko, ilmoita vahingosta soittamalla Fennian Kodinkoneapuun ma–pe 8–18 ja la 9–17.

Selvitä ennen puhelua rikkoutuneen laitteen perustiedot mahdollisimman tarkasti: merkki, malli, ostovuosi ja sarjanumero.

Saat puhelun aikana selkeät ohjeet vahingon hoitamiseksi sekä tiedon siitä, onko kyseessä korvattava vahinko ja mikä on tilanteeseesi sopivin korvaustapa. Voit jopa saada tilattua rikkoutunutta vastaavan kodinkoneen kotiisi kuljetettuna.

Miten Fennian Kodinkoneapu auttaa?

 1. Saat yhdellä puhelulla selkeät ohjeet vahingon hoitamiseksi. Kun soitat Fennian Kodinkoneapuun, saat nopeasti tiedon siitä, onko kyseessä korvattava vahinko, kannattaako laitetta korjata ja mikä on tilanteeseesi sopivin korvaustapa.

 2. Sinun on mahdollista saada uusi laite suoraan kotiisi toimitettuna ja paikalleen asennettuna esimerkiksi pesukoneesi rikkoutuessa. Voit saada rikkoutuneen laitteen tilalle uuden, jos rikkoutuneen laitteen arvo on vähintään puolet uuden vastaavan laitteen arvosta ja uusi laite hankitaan kahden vuoden kuluessa vahingosta.

 3. Viemme halutessasi rikkoutuneen laitteen pois samalla.

Fennian Kodinkoneapu tuotetaan yhteistyössä Powerin kanssa. Vaikka vakuutuksesi ei korvaisi vahinkoa, saat korjauksen tai uuden laitteen Powerilta Fennian sopimushinnoin.

Hajosiko kännykkä tai muu mobiililaite?

Mobiililaitteille sattuneissa vahingoissa apunasi on Fennian Mobiililaitevahinkopalvelu.

Tutustu mobiililaitevahinkopalveluun

Milloin kotivakuutus korvaa kodinkoneen rikkoutumisen?

Vakuutuksesta korvataan vahingot, jotka ovat aiheutuneet äkillisestä ja ennalta arvaamattomasta tapahtumasta.

Vakuutus ei korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut tavanomaisesta käytöstä, kuten kulumisesta, tai joka kuuluu valmistajan takuun piiriin.

Huomioi, että myös laitteen ikä ja arvo sekä vakuutuksesi omavastuu vaikuttavat korvauksen suuruuteen.

Jos laite on varastettu

Tee rikosilmoitus poliisille ennen kuin ilmoitat vahingosta meille.

Hae korvausta Oma Fenniassa

Voit ilmoittaa vahingosta myös kotivahinkoilmoituksella Oma Fenniassa. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa Fennia-konsernistaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia-konserni
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja