Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Matka
  • Matkatavara rikkoutui, varastettiin tai katosi

Matkatavara rikkoutui, varastettiin tai katosi

Matkatavaravakuutuksesta korvataan varastetut tai vaurioituneet matkatavarat. Jos matkatavarasi ovat myöhässä vähintään 5 tuntia matkakohteeseen saapumisestasi, matkatavaravakuutus korvaa myös välttämättömyystarvikkeiden hankintakuluja.

1
asiakirjat
Tee matkatavaran katoamisesta tai vahingoittumisesta ilmoitus lentoyhtiölle tai muulle kuljetusyritykselle ja pyydä siitä kopio itsellesi. Säilytä matkaliput.
2
matkapuhelin
Jos omaisuuttasi on varastettu, tee rikosilmoitus poliisille matkakohteessa tai Suomessa ennen kuin ilmoitat vahingosta meille. *
3
vihko ja kynä
Selvitä omaisuuden perustiedot: merkki, malli, ostovuosi ja uuden vastaavan hinta.
4
Tee vahinkoilmoitus Oma Fenniassa. Pyydämme tarvittaessa lisäselvityksiä.

*Rikosilmoituksesta tulee ilmetä listaus varastetusta omaisuudesta ja tieto, että rikoksentekijälle vaaditaan rangaistusta.

Hae korvausta Oma Fenniassa

Voit ilmoittaa vahingosta matkatavarailmoituksella henkilöasiakkaiden Oma Fenniassa. Jos et ole itse vakuutuksenottaja, tarvitset lomakkeen täyttämiseen vakuutuksenottajan nimen ja henkilötunnuksen tai y-tunnuksen. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Aiemmin ilmoitettu vahinko

Voit tiedustella aiemmin ilmoittamastasi matkatavaravahingosta soittamalla vahinkopalveluumme p. 010 503 5031 ma–pe klo 9–16.

Puheluiden hinnat

Lisää aiheesta

Yrittäjän eläkevakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet