Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Tuomas Sinkko ansvarig direktör för Fennias företagskunder i mellersta och östra Finland

8.12.2023

Fennia har utsett Tuomas Sinkko till ansvarig direktör för företagskunder i mellersta och östra Finland från och med den 1 mars 2024.

Tuomas Sinkko (BBA, eMBA)övergår till uppdraget från LokalTapiola där han har varit affärsdirektör de senaste åtta åren. Dessförinnan arbetade Sinkko i nästan nio år med olika uppgifter på Pohjola Försäkring.

På Fennia ansvarar Sinkko för företagskunder inom sitt område, leder kundcheferna inom sitt område och är medlem av ledningsgruppen för fältet. Genom utnämningen eftersträvar Fennia en starkare närvaro i de ekonomiska regionerna i S:t Michel, Joensuu, Jyväskylä, Idensalmi, Kotka, Kouvola, Kuopio, Villmanstrand och Nyslott.

– Mellersta och östra Finland är viktiga regioner för Fennia. Att stärka regionernas livskraft genom välbärgade företag är en värdering som det är fantastiskt att börja arbeta för. Fennia finns till för företagande och liv. Vi vill erbjuda våra kunder, eller våra ägare, bästa möjliga service och expertis via många kanaler såväl inom försäkringar, riskhantering som inom ersättningstjänster, säger Sinkko.

‒ Vi bygger framtidens Fennia med fokus på kundvärde. Eftersom Tuomas har lång erfarenhet inom försäkringsbranschen, kan han bidra till utvecklingen av företagskundverksamheten i både regionerna och hela landet med lämplig kompetens och erfarenhet. Jag vill önska honom varmt välkommen till vårt team, säger Jarkko Mattinen, direktör för Fennias fält.

Sinkko bor i S:t Michel och tillbringar fritiden med sin familj och med att motionera och titta på sport. Därför kan man råka honom på Jukurits ligaspel eller se honom att motionera i Kalevankangas i S:t Michel. Dessutom tränar han P10-fotbollsjuniorer i Mikkelin Palloilijat.

Fennia – för företagande och liv

Vi på Fennia erbjuder tjänster inom skade-, liv-, pensions- och sparförsäkringar. Vi vill av hela vårt hjärta göra det möjligt för dig att pröva och vara företagsam. Du utvecklas, och vi med dig.

MeddelandeFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor