Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Tuomas Sinkko Fennian yritysasiakkaista vastaavaksi johtajaksi keskiseen ja itäiseen Suomeen

8.12.2023

Fennia on nimittänyt Tuomas Sinkon keskisen ja itäisen Suomen yritysasiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi 1.3.2024 alkaen.

Tuomas Sinkko (BBA, eMBA)siirtyy tehtävään LähiTapiolasta, jossa hän on toiminut liiketoimintajohtajana viimeisen kahdeksan vuoden ajan. Sitä ennen Sinkko työskenteli lähes yhdeksän vuotta eri tehtävissä Pohjola Vakuutuksessa.

Fennialla Sinkko vastaa alueensa yritysasiakkuuksista, johtaa sen asiakaspäälliköitä ja toimii kentän johtoryhmän jäsenenä. Nimityksellä Fennia tavoittelee vahvempaa läsnäoloa Mikkelin, Joensuun, Jyväskylän, Iisalmen, Kotkan, Kouvolan, Kuopion, Lappeenrannan ja Savonlinnan talousalueilla.

‒ Keskinen ja itäinen Suomi ovat Fennialle tärkeitä alueita, ja niiden elinvoiman vahvistaminen hyvinvoivien yritysten kautta on arvo, jonka puolesta on mahtavaa lähteä tekemään töitä. Fennia on olemassa yrittämistä ja elämää varten, ja haluamme tarjota asiakkaillemme eli omistajillemme parasta mahdollista monikanavaista palvelua ja osaamista niin vakuuttamisessa, riskienhallinnassa kuin korvauspalveluissakin, sanoo Sinkko.

‒ Me rakennamme tulevaisuuden Fenniaa asiakasarvo edellä. Tuomas tuo pitkällä vakuutusalan kokemuksellaan oikeanlaista osaamista ja kokemusta niin alueiden kuin koko yritysasiakasliiketoiminnan kehittämiseen. Haluan toivottaa hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme, sanoo Fennian kentän johtaja Jarkko Mattinen.

Mikkelissä asuvan Sinkon vapaa-aika kuluu perheen, liikunnan ja penkkiurheilun parissa. Mikkelin Kalevankankaalla hänet voikin tavata liikkumassa tai Jukureiden liigapelissä. Hän myös valmentaa Mikkelin Palloilijoiden P10-jalkapallojunioreita.

Fennia – yrittämistä ja elämää varten

Me Fennialla tarjoamme vahinko-, henki-, eläke- ja säästövakuuttamisen palveluita. Olemme aina täydellä sydämellä mahdollistamassa sitä, että sinä voit kokeilla ja yrittää. Kun sinä kehityt, me kehitymme mukana.

TiedoteFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet