Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Ansökningsperioden för sommarjobb hos Fennia har startat
Arbetskollegor vid datorn.

Ansökningsperioden för sommarjobb hos Fennia har startat

10.2.2021

Du kan söka Fennias sommarjobb till den 28 februari. Vi förbinder oss även i år att följa principerna för ett bra sommarjobb och deltar för nionde året i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb.

Våra sommarjobbare kommer i sommar att jobba runt om i Finland inom försäljning, kundservice, försäkringshandläggning och skadereglering. Utöver dessa finns sommarjobb också bl.a. inom ekonomi, placeringar, utveckling och kommunikation.

Ansökningstiden för sommarjobb startade den 15 januari och pågår fram till den 28 februari. Vi behandlar ansökningarna redan under ansökningstiden och strävar efter att ha uttagningarna klara inom mars. Sommarjobbets längd varierar enligt arbetsuppgift och den sökandes önskemål från två till fyra månader.

Ta närmare del av arbetsbeskrivningarna för våra sommarjobb och läs om sommarjobbarnas erfarenheter under tidigare år på sidan Sommarjobb på Fennia.

Fennia är med i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb

Fennia deltar även i år i den riksomfattande kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb, som utmanar arbetsgivare att erbjuda fler högklassiga sommarjobb och goda sommarjobbsupplevelser.

– För de unga lovar denna viktiga kampanj en lyckad sommarjobbsupplevelse. Ansvarsfullt sommarjobb utvecklar de ungas arbetslivsfärdigheter, och de ger oss fräscha åsikter om vår verksamhet och hur vi kan utveckla den, säger Fennias HR Business Partner Marika Salomaa.

Arbetsgivarna som deltar i kampanjen har förbundit sig att följa sex principer för gott sommarjobb: bra jobbsökningsupplevelse, meningsfullt arbete, introduktion och handledning, rättvisa och jämlikhet, rimlig lön, skriftligt arbetsavtal och arbetsintyg.

– Genom sommarjobb tar Fennia även sitt samhälleliga ansvar när det sysselsätter unga och erbjuder dem värdefulla jobbupplevelser från mångsidiga uppgifter, poängterar Salomaa.

Syftet med introduktionsdagen och andra event avsedda för sommarjobbare är att tillsammans lära sig nytt och nätverka med andra sommarjobbare. Men det centrala är en trevlig och dynamisk anda och hög vilja att ge våra kunder utmärkt service. Vi jobbar hårt, men med glimten i ögat!

Lue lisää

NyhetFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor