Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Olli Airaksinen blir ny chef för Fennias företagskunder i norra Finland

Olli Airaksinen blir ny chef för Fennias företagskunder i norra Finland

16.4.2024

Fennia har utnämnt Olli Airaksinen till direktör för företagskunderna i Lappland, Norra Österbotten och Kajanaland från och med den 11 mars 2024.

Airaksinen tillträdde sin tjänst från posten som verkställande direktör för Fennias samarbetspartner Infra Pohjoinen rf. Han har också varit företagare inom utbildning och rådgivning om arbetssäkerhet och varit involverad i etableringen och utvecklingen av norra Finlands säkerhetspark. Han har också gedigen erfarenhet från telekommunikations- och fordonsindustrin i olika roller inom internationell försäljning och affärsledning.

På Fennia ansvarar Airaksinen för företagskunder inom sitt område, leder områdets kundchefer och är medlem av ledningsgruppen för fältet.

‒ Norra Finland är en viktig region för Fennia. Att arbeta med företag i regionen är mycket inspirerande. Eftersom jag själv är företagare och har vuxit upp i en företagarfamilj känner jag att företagande är en socialt mycket viktig verksamhet och har en stor inverkan på utvecklingen av välbefinnandet i hela regionen, säger Airaksinen.

Enligt Airaksinen vill Fennia erbjuda kunderna, våra ägare, bästa möjliga flerkanalstjänster och expertis inom försäkringar, riskhantering och skadetjänster.

– Företagande och stöd till företag är Fennias ryggrad. Olli är expert på internationell försäljning och hantering av kundrelationer med egen erfarenhet av företagande och är redan bekant med norra Finland som verksamhetsområde. Jag tycker att Olli passar utmärkt för denna position och jag vill varmt välkomna honom till vårt team”, säger Jarkko Mattinen, Fennias fältdirektör.

Airaksinen, som bor i Uleåborg, är också bekant med Norra regionen genom sin fritid, som han tillbringar med sin familj med skidåkning i Lappland, stugliv i Kajanaland samt jakt och golf.

Vi jobbar på FenniaMeddelandeFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor