Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Olli Airaksinen Pohjois-Suomen yritysasiakkaista vastaavaksi johtajaksi

Olli Airaksinen Fennian Pohjois-Suomen alueen yritysasiakkaista vastaavaksi johtajaksi

16.4.2024

Fennia on nimittänyt Olli Airaksisen (DI-TUTA, RI) Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueiden yritysasiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi 11.3.2024 alkaen.

Airaksinen siirtyi tehtäväänsä Fennian yhteistyökumppanin Infra Pohjoinen ry:n toiminnanjohtajan tehtävästä. Hän on toiminut myös yrittäjänä työturvallisuuden koulutuksen ja konsultoinnin saralla sekä ollut mukana perustamassa ja kehittämässä Pohjois-Suomen Turvapuiston toimintaa. Hänellä on vahvaa kokemusta myös tietoliikenteen ja autoteollisuuden saralta erilaisista kansainvälisistä myynnin ja liiketoimintajohdon tehtävistä.

Fennialla Airaksinen vastaa oman alueensa yritysasiakkuuksista, johtaa sen asiakaspäälliköitä ja toimii kentän johtoryhmän jäsenenä.

‒ Pohjois-Suomi on Fennialle tärkeä alue. Koen työn alueen yritysten kanssa erittäin innostavana. Itsekin yrittäjänä toimineena ja yrittäjäperheessä kasvaneena koen, että yrittäjyys on yhteiskunnallisesti erittäin merkityksellistä toimintaa ja sillä on iso vaikutus koko alueen hyvinvoinnin kehitykseen, sanoo Airaksinen.

Airaksisen mukaan Fennia haluaa tarjota asiakkailleen eli omistajillemme parasta mahdollista monikanavaista palvelua ja osaamista niin vakuuttamisessa, riskienhallinnassa kuin vahinkopalveluissakin.

‒ Fennian dna:ssa on yrittäjyys ja yritysten tukeminen. Olli on myynnin ja asiakkuuksien johtamisen kansainvälinen osaaja, jolla on omakohtaista kokemusta yrittäjyydestä ja jolle Pohjois-Suomi on toiminta-alueena jo tuttu. Mielestäni Olli on erinomainen henkilö tähän tehtävään ja haluankin toivottaa hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme, sanoo Fennian kentän johtaja Jarkko Mattinen.

Oulussa asuvalle Airaksiselle Pohjoinen alue on tuttu myös vapaa-ajan kautta, joka kuluu perheen kanssa Lapissa lasketellessa, Kainuussa mökkeillessä sekä metsästyksen ja golfin parissa.

Töissä FenniassaTiedoteFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet