Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Minna Schrey-Hyppänen 1.2.2024

Minna Schrey-Hyppänen har blivit utsedd till medlem av Fennias ledningsgrupp med ansvarsområdet strategi, personal och kommunikation

1.2.2024

Minna Schrey-Hyppänen (DI, EM) har blivit utsedd till medlem av Fennias ledningsgrupp från och med 1.2.2024 med ansvarsområdet strategi, personal och kommunikation. Schrey-Hyppänen rapporterar i sin arbetsroll till verkställande direktör Tomi Yli-Kyyny.

Minna Schrey-Hyppänen har lång erfarenhet av personaladministration och -ledning från Caverion, Uponor, UPM-Kymmene, Nokia och Sonera.

– Minna för med sig sin breda erfarenhet av verksamhetscentrerad strategisk utveckling och personalledning till Fennia. Hon har också erfarenhet av bland annat strategiprocesser, kommunikation och ledning av betydelsefulla förändringar, säger Fennias verkställande direktör Tomi Yli-Kyyny.

– Vi är ett bolag som ägs av våra kunder och vi utvecklar vår verksamhet med fokus på kundvärde. Hos oss pågår en omfattande affärsverksamhets- och systemreform och personalen spelar en viktig roll i förverkligandet av förändringen, fortsätter Yli-Kyyny.
Minna tillträder tjänsten idag 1.2.2024.

− Jag är mycket glad över att få bli en del av Fennias team och tillsammans bygga upp framtidens Fennia, säger Schrey-Hyppänen.

Fennia – för företagande och liv

Vi på Fennia erbjuder tjänster inom skade-, liv-, pensions- och sparförsäkring. Vi vill av hela vårt hjärta göra det möjligt för dig att pröva och vara företagsam. Du utvecklas, och vi med dig.

Vi jobbar på FenniaFramtidens FenniaMeddelandeFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor