Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Minna Schrey-Hyppänen.

Minna Schrey-Hyppänen Fennian johtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan strategia, henkilöstö ja viestintä

1.2.2024

Minna Schrey-Hyppänen (DI, KTM) on nimitetty 1.2.2024 alkaen johtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan strategia, henkilöstö ja viestintä. Schrey-Hyppänen raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyynylle.

Minna Schrey-Hyppäsellä on vankka kokemus henkilöstöhallinnon ja -johtamisen tehtävistä Caverionilta, Uponorilta, UPM-Kymmeneltä, Nokialta ja Soneralta.

– Minna tuo Fenniaan laajan kokemuksensa liiketoimintalähtöisestä strategisesta kehittämisestä ja henkilöstöjohtamisesta. Hänellä on kokemusta myös muun muassa strategiaprosesseista, viestinnästä ja merkittävien muutosten johtamisesta, Fennian toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny sanoo.

– Olemme asiakkaidemme omistama vakuutusyhtiö ja kehitämme toimintaamme asiakasarvo edellä. Meillä on käynnissä mittava liiketoiminta- ja järjestelmäuudistus ja henkilöstö on tärkeässä roolissa muutoksen toteuttamisessa, Yli-Kyyny jatkaa.

Minna aloittaa tehtävässään tänään 1.2.2024.

− Olen todella iloinen päästessäni mukaan Fennian tiimiin ja yhdessä rakentamaan tulevaisuuden Fenniaa, Schrey-Hyppänen kertoo.

Fennia – yrittämistä ja elämää varten

Me Fennialla tarjoamme vahinko-, henki-, eläke- ja säästövakuuttamisen palveluita. Olemme aina täydellä sydämellä mahdollistamassa sitä, että sinä voit kokeilla ja yrittää. Kun sinä kehityt, me kehitymme mukana.

Töissä FenniassaTulevaisuuden FenniaTiedoteFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet