Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Fasaden på Fennias huvudkontor.

Mika Manninen har utsetts till verkställande direktörens ställföreträdare för Fennia, Johanna Ahvenainen och Antti Romppainen tar plats i ledningen

7.12.2022

Nya medlemmar i 140-åriga Fennias ledning har utsetts från och med 1.1.2023. Fennias ekonomidirektör Mika Manninen har även utsetts till verkställande direktörens ställföreträdare. Johanna Ahvenainen har utsetts till verkställande direktör för Fennia Liv. Samtidigt börjar Antti Romppainen som verkställande direktörens ställföreträdare för Fennia Liv.

EM Mika Manninen har arbetat som ekonomidirektör (CFO) på Fennia sedan 2017. JM, VH, tradenom Johanna Ahvenainen har länge arbetat som direktör för juridiska ärenden på Fennia Liv och som medlem i ledningsgruppen. JK, VH Antti Romppainen har arbetat som ansvarig direktör för Fennia Livs produkter. Fennia Livs nuvarande verkställande direktör Alexander Schoschkoff tar över ansvaret som direktör för Fennias kundfunktion.

‒ I vår nya strategi bygger vi framtidens Fennia med fokus på kundvärde. Målsättningen är även att skapa en arbetsmiljö som lockar de mest kompetenta experterna och att bedriva en lönsam och ansvarsfull affärsverksamhet. Vår verksamhetsprincip är ömsesidighet och vi använder vinsterna till förmån för våra kunder, säger Fennias verkställande direktör Tomi Yli-Kyyny.

‒ Vi kommer också att ta fram nya lösningar så att vi kan ge våra kunder ett allt större värde. Vår ledning stöder på ett utmärkt sätt förverkligandet av vår strategi inom varje delområde, fortsätter Yli-Kyyny.

Framtidens FenniaMeddelandeFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor