Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Fennian pääkonttorin julkisivu.

Fennian toimitusjohtajan sijaiseksi Mika Manninen, Henki-Fennian johtoon Johanna Ahvenainen ja Antti Romppainen

7.12.2022

140-vuotiaan Fennian johdossa on tehty nimityksiä 1.1.2023 alkaen. Fennian talousjohtaja Mika Manninen on nimitetty myös Fennian toimitusjohtajan sijaiseksi. Henki-Fennian toimitusjohtajaksi on nimitetty Johanna Ahvenainen. Henki-Fennian toimitusjohtajan sijaisena aloittaa samalla puolestaan Antti Romppainen.

KTM Mika Manninen on toiminut Fenniassa talousjohtajana (CFO) vuodesta 2017 alkaen. OTM, VT, tradenomi Johanna Ahvenainen on toiminut pitkään Henki-Fennian lakiasiainjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. OTK, VT Antti Romppainen puolestaan on toiminut Henki-Fennian tuotteista vastaavana johtajana. Henki-Fennian nykyinen toimitusjohtaja Alexander Schoschkoff siirtyy Fennian asiakkuudet -toiminnosta vastaavaksi johtajaksi.

‒ Me rakennamme uudessa strategiassamme tulevaisuuden Fenniaa asiakasarvo edellä. Tavoitteena on saavuttaa myös parhaita osaajia houkutteleva työympäristö sekä tehdä kannattavaa ja vastuullista liiketoimintaa. Toimimme keskinäisyyden pohjalta ja käytämme tuloksemme asiakkaidemme eduksi, sanoo Fennian toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny.

‒ Tulemme kehittämään myös uusia ratkaisuja, joilla voimme tuottaa asiakkaillemme entistä enemmän arvoa. Johtomme tukee erinomaisesti strategiamme toteuttamista jokaisella osa-alueella, Yli-Kyyny jatkaa.

Tulevaisuuden FenniaTiedoteFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet