Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Janne Ylinen fortsätter som ordförande för Fennias förvaltningsråd, Pia Kauma blir vice ordförande

28.11.2023

Janne Ylinen (verkställande direktör, Kokkolan HalpaHalli Oy) fortsätter som ordförande för Fennias förvaltningsråd. Han är ordförande sedan 2013. Förvaltningsrådet utsåg riksdagsledamoten Pia Kauma som vice ordförande.

”Pia Kauma är den fjärde periodens riksdagsledamot. Innan dess hade hon en mångsidig karriär i affärslivet, även i försäkringsbranschen. Pia har varit medlem av förvaltningsrådet under lång tid och det är fantastiskt att hon nu ingår i presidiet”, säger Ylinen.

Förvaltningsrådet är Fennias högsta beslutande organ på den årliga bolagsstämman. Rådet har bland annat till uppgift att utse styrelsemedlemmar för Fennia, det vill säga gruppens moderbolag. Dessutom ger förvaltningsrådet den ordinarie bolagsstämman ett utlåtande om bokslutet, verksamhetsberättelsen och revisionsberättelsen.

”Vi bygger Fennia med fokus på kundvärde. Bolagets verksamhetsprincip är ömsesidighet, det vill säga att kunden är ägare. Fennia utvecklar kontinuerligt nya lösningar som kan ge kunder än mer värde och en bättre kundupplevelse. Målet är att uppnå branschens bästa försäkringskompetens”, säger Ylinen.

Utnämningarna gäller från och med den 1 januari 2024.

Fotograf: Mari Laaksonen / CleanMarin Oy

NyhetFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor