Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Janne Ylinen jatkaa Fennian hallintoneuvoston puheenjohtajana, Pia Kaumasta varapuheenjohtaja

28.11.2023

Fennian hallintoneuvoston puheenjohtajana jatkaa Janne Ylinen (toimitusjohtaja, Kokkolan HalpaHalli Oy), joka on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2013. Varapuheenjohtajaksi hallintoneuvosto valitsi kansanedustaja Pia Kauman.

”Pia Kauma on neljännen kauden kansanedustaja ja ennen tätä hänellä on ollut monipuolinen ura yritysmaailmassa, myös vakuutustoimialalla. Pia on pitkään toiminut hallintoneuvoston jäsenenä ja on hienoa saada hänet nyt puheenjohtajistoon”, summaa Ylinen.

Hallintoneuvosto on vuosittaisen yhtiökokouksen Fennian ylin päättävä elin, jonka tehtävänä on muun muassa valita Fenniaan eli ryhmän emoyhtiöön hallituksen jäsenet. Hallintoneuvosto myös antaa varsinaiselle yhtiökokoukselle lausuntonsa tilinpäätöksestä, toimintakertomuksesta ja tilintarkastuskertomuksesta.

”Fenniaa rakennetaan asiakasarvo edellä. Yhtiö toimii keskinäisyyden pohjalta, eli asiakas on omistaja. Fennialla kehitetään jatkuvasti uusia ratkaisuja, joilla voidaan tuottaa asiakkaille entistä enemmän arvoa ja parempaa asiakaskokemusta. Tavoitteena on saavuttaa toimialan paras vakuutusosaaminen”, Ylinen jatkaa.

Nimitykset astuvat voimaan 1.1.2024.

Kuva: Mari Laaksonen / CleanMarin Oy

UutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet