Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Fenniaflaggor.

Försäkringsbolaget Fennia omarbetar sin strategi och inrättar en ny ledningsgrupp

21.9.2022

Det 140 år gamla försäkringsbolaget Fennia omarbetar sin strategi. Bolagets styrelse har utnämnt en ny ledningsgrupp med uppdrag att genomföra strategin. Utnämningarna börjar gälla vid ingången av 2023.

Framöver utgörs Fennias ledningsgrupp av verkställande direktör Tomi Yli-Kyyny samt av Alexander Schoschkoff, direktör för kundrelationer, Sanna Elg, direktör för skadetjänster, Pasi Laaksonen, direktör för försäkringstjänster, Mika Manninen, ekonomidirektör, och Anu Nurro, personaldirektör.

Bolagets mål är att bygga framtidens Fennia med fokus på kundvärdet, skapa en arbetsmiljö som lockar mest kompetenta experter och bedriva en lönsam och ansvarsfull affärsverksamhet.

”Ledningsgruppen är en stark kombination av kärnkompetens inom vår affärsverksamhet och kommer att stödja genomförandet av vår strategi inom varje delområde. Pasi Laaksonen, en ny Fenniaanställd, har lång erfarenhet av liv- och skadeförsäkringsverksamhet och bland annat av arbete med att ta fram konkurrenskraftiga prissättningar. Vi önskar honom väldigt varmt välkommen på Fennia”, säger Yli-Kyyny.

”Vi arbetar baserat på ömsesidighet och använder vinsterna till förmån för våra kunder. Vi kommer också att ta fram nya lösningar så att vi kan ge våra kunder ett allt större värde”, säger Yli-Kyyny.

”Våra starka rötter och vår långa erfarenhet av försäkringsverksamhet visar att vi har kunnat anpassa oss och förnya oss många gånger under vår historia. Världen förändras och vi vill förändra oss i samma takt”, summerar Yli-Kyyny till slut.

Framtidens FenniaMeddelandeFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor