Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Vakuutusyhtiö Fennia uudistaa strategiansa ja muodostaa uuden johtoryhmän
Fennian pääkonttorin julkisivu.

Vakuutusyhtiö Fennia uudistaa strategiansa ja muodostaa uuden johtoryhmän

21.9.2022

140-vuotias vakuutusyhtiö Fennia uudistaa strategiansa. Yhtiön hallitus on nimittänyt uuden johtoryhmän strategian toteuttamiseksi. Nimitykset tulevat voimaan vuoden 2023 alussa.

Fennian johtoryhmän muodostaa jatkossa toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyynyn lisäksi asiakkuusjohtaja Alexander Schoschkoff, vahinkopalveluiden johtaja Sanna Elg, vakuutuspalveluiden johtaja Pasi Laaksonen, talousjohtaja Mika Manninen ja henkilöstöjohtaja Anu Nurro.

Yhtiön tavoitteena on rakentaa tulevaisuuden Fenniaa asiakasarvo edellä, saavuttaa parhaita osaajia houkutteleva työympäristö sekä tehdä kannattavaa ja vastuullista liiketoimintaa.

"Johtoryhmä on rautainen yhdistelmä liiketoimintamme ydinosaamista ja se tukee strategiamme toteuttamista jokaisella osa-alueella. Uudella fennialaisella, Pasi Laaksosella, on pitkä kokemus henki- ja vahinkovakuutusliiketoiminnasta sekä muun muassa kilpailukykyisen hinnoittelun kehittämisestä. Toivotamme hänet erittäin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme", Yli-Kyyny sanoo.

"Toimimme keskinäisyyden pohjalta ja käytämme voitot asiakkaidemme eduksi. Tulemme kehittämään myös uusia ratkaisuja, joilla voimme tuottaa asiakkaillemme entistä enemmän arvoa", Yli-Kyyny kertoo.

"Vahvat juuret ja pitkä kokemuksemme vakuuttamisesta osoittavat, että olemme pystyneet mukautumaan ja uudistumaan monta kertaa historiamme aikana. Maailma muuttuu ja me tahdomme muuttua sen mukana", Yli-Kyyny summaa lopuksi.

Tulevaisuuden FenniaTiedoteFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet