Hyppää sisältöön
    Personkunder
  • Fennia
  • Fennia Liv
  • Anvisning
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Fennia med om att belöna unga i tävlingen Våga vara företagsam
Vinnarna av tävlingen Våga vara företagsam.

Fennia med om att belöna unga i tävlingen för unga företagare Våga vara företagsam

21.4.2023

Att stödja entreprenörskap finns djupt rotat i Fennias dna. Även i år hade vi glädjen att delta i tävlingen Våga vara företagsam som anordnades av vår långvariga partner Ung Företagsamhet rf.

”Våga vara företagsam är det mest betydande entreprenörskapsevenemanget och den mest betydande entreprenörskapstävlingen för unga i Finland. Deltagarnas nivå är mycket bra”, konstaterar Fennias representant i juryn, direktör för samarbetspartnerskap Seppo Aho.

De unga företagare som deltar i tävlingen har utvecklat och skött sina företag som en del av sina studier under innevarande läsår. 60 UF-företag som gått vidare till finalen från de regionala semifinalerna i tävlingen Våga vara företagsam tävlade om titlarna Finlands bästa UF-företag.

Fennia var med om att belöna det bästa företaget i kategorin Bästa tjänst. Till vinnare utsågs Onni-Nalle lastenhoitopalvelu NY. Juryn var särskilt imponerad av att servicen betonade närvaro med ett stort N.

”Företagets service var en helhet med ett bra koncept som betonade byggande av en förtroendefull kundrelation och som gav valuta för pengarna. Försäljningsteamet var glatt och piggt, och deras bemötande betonade teamets entusiasm för företagets verksamhet och den service de erbjuder”, beskriver Aho.

Utöver tävlandet spelar även de ungas erfarenheter om gemenskap, företagande och att vinna sig själv en viktig roll.

”Erfarenheterna under UF-året ger de unga viktiga arbetslivsfärdigheter och kan göra tröskeln lägre att bli företagare i framtiden. Dessutom är flera företag som de unga tidigare grundat fortfarande verksamma”, berättar Aho.

Lue lisää

FöretagandeArtikelFöretag

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceVanliga frågorAktuelltMedietjänsterPrivatkunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetSamtalspriser och integritetsskyddKakor