Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia mukana palkitsemassa Uskalla yrittää -kilpailussa
Uskalla yrittää -kilpailun voittajat.

Fennia mukana palkitsemassa nuorten yrittäjien Uskalla yrittää -kilpailussa

21.4.2023

Yrittäjyyden tukeminen on syvällä Fennian dna:ssa. Meillä oli tänäkin vuonna ilo osallistua pitkäaikaisen kumppanimme Nuori Yrittäjyys ry:n Uskalla yrittää -kilpailuun.

”Uskalla Yrittää on Suomen merkittävin nuorten yrittäjyystapahtuma ja -kilpailu. Osallistujien taso on todella kova”, toteaa Fennian edustaja tuomaristossa, yhteistyökumppanuuksien johtaja Seppo Aho.

Kilpailussa mukana olevat nuoret yrittäjät ovat kehittäneet ja pyörittäneet kuluvan lukuvuoden ajan yrityksiään osana opintojaan. Suomen parhaiden NY-yritysten titteleistä kisaili 60 Uskalla Yrittää -aluetapahtumista finaalipaikan lunastanutta NY-yritystä.

Fennia oli mukana palkitsemassa parasta palvelukategorian yritystä. Voittajaksi valittiin Onni-Nalle lastenhoitopalvelu NY. Erityisesti tuomaristo vaikuttui siitä, että palvelussa korostui läsnäolo isolla L:llä.

”Yrityksen palvelu oli hyvin konseptoitu kokonaisuus, jossa korostui luottamuksellisen asiakassuhteen rakentaminen ja joka toi rahalle vastinetta. Myyntitiimi oli iloinen ja pirteä ja kohtaamisessa korostui tiimin innostus yrityksen toimintaan ja tarjoamaansa palveluun”, kuvailee Aho.

Kilpailemisen lisäksi tärkeässä roolissa ovat mukana olevien nuorten saamat kokemukset yhteisöllisyydestä, yrittäjyydestä ja itsensä voittamisesta.

”NY-vuoden aikaiset kokemukset tuovat nuorille tärkeitä työelämätaitoja ja saattavat madaltaa kynnystä yrittäjyyteen tulevaisuudessa. Lisäksi useampikin nuorten aikoinaan perustama yritys on edelleen toiminnassa”, Aho kertoo.

Lue lisää

YrittäjyysArtikkeliYritys

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet