Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Fennia förnyar ledningsgruppen och organisationsstrukturen – Antti Huhtala blir operativ direktör för Fennias försäkringsverksamhet

29.12.2020

Det gångna året var förnyelsens år för Fennia. Fennia inleder 2021 med en förnyad ledningsgrupp och en ny organisationsstruktur.

Fenniakoncernens affärsverksamhet förändrades när Fennia-Kapitalförvaltning såldes till S-Banken sommaren 2020. Dessutom framskred förnyelseprojektet Framtidens Fennia snabbt. Projektet startade i slutet av 2019 och resulterade till exempel i ett helt uppdaterat varumärke.

- Vi har som målsättning att vara det mest kundinriktade bolaget inom försäkringsbranschen. Det kräver att vi utvecklar bland annat våra digitala servicekanaler, vår kultur och våra tillvägagångssätt. Utöver långsiktig utveckling av framtidens Fennia är det viktigt att samtidigt satsa på den nuvarande affärsverksamheten. Med de genomförda organisationsändringarna säkerställer vi att vi kan erbjuda våra kunder högklassig service även vid förändringar, säger Antti Kuljukka.

Förnyelsen syns särskilt i Fenniakoncernens och skadeförsäkringsverksamhetens ledningsgrupper från och med den 1 januari 2021.

Antti Huhtala blir operativ direktör

Antti Huhtala utsågs till operativ direktör för Fennias försäkringsverksamhet. Han fortsätter även som vice verkställande direktör för skadeförsäkringsbolaget Fennia. Andra ledningsgruppsmedlemmar i försäkringsverksamheten rapporterar i fortsättningen till Huhtala. Antti Kuljukka fortsätter som koncernchef och som Fennias verkställande direktör med ansvar för ledning på strategisk nivå.

Huhtala inledde sitt arbete på Fennia i oktober 2020 som direktör för ersättningstjänsterna. Den nya rollen är mer omfattande.

- Vi har ett strålande bolag och en ljus framtid framför oss. I och med dessa förändringar kan vi ännu bättre ta Fennia mot våra gemensamma mål, konstaterar Antti Huhtala.

Framtidens FenniaMeddelandeFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor