Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Fennia är samarbetspartner för Diili, målet är att uppmuntra att modigt greppa möjligheter

19.2.2021

Företagande och att leta efter nya möjligheter har alltid varit Fennias kärna, så samarbetet med teveprogrammet Diili på kanalerna Nelonen och Ruutu känns naturligt. Mångsidigt företagande, att vinna över sig själv och att utnyttja möjligheter är särskilt viktiga i dessa tider som präglas av begränsningar i vardagen och ekonomiska bekymmer. Nu behövs positivitet och framtidstro mer än någonsin.

Teveprogrammet Diili gör comeback på kanalen Nelonen och streamingtjänsten Ruutu nästa vecka. I den nya säsongen av programmet kliver den flerfaldiga startuppföretagaren och populära radioprogramledaren Jaajo Linnonmaa i Diili-chefens skor.

– För oss är företagande framför allt en livsstil och ett sätt att tänka. Tillväxt, mod och att ta tillfället i akt bär det finländska samhället och får hjulen att rulla. Även i Diili framhävs framför allt positiv attityd till framtiden och att kunna se sina möjligheter. Därför är vi också gärna med. Det är särskilt viktigt i dessa tider som präglas av begränsningar i vardagen och ekonomiska bekymmer, säger Fennias marknadsföringsdirektör Selja Kohonen.

I programmet fajtas 14 businessexperter om att få bli utvecklingsdirektör för Jaajos startupimperium. Som Jaajos rådgivare i programmet är Macwell Creatives kreativa direktör och Jaajos långvariga företagspartner Toni Lähde och Jungle Juice Bars grundare Noora Fagerström.

Med samarbetet vill Fennia nå både expansiva företagare som människor som är intresserade av företagande i allmänhet. Vi har ett gemensamt mål med Diili: vi vill uppmuntra till modigt företagande, tillväxt och utveckling samt till att pröva på nya saker. Var och en kan designa sitt liv, bara man tror på det man gör.

Det första avsnittet av Diili sänds måndagen den 22 februari 2021 kl. 21. Programmet fortsätter fram till den 26 april.

Vi har en spännande vår med modiga möjligheter framför oss – såväl för Diili-deltagarna som för tittarna.

FöretagandeSamarbetspartnerNyhetFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor