Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

Fennia Diilin yhteistyökumppaniksi, tavoitteena kannustaa rohkeasti tarttumaan mahdollisuuksiin

19.2.2021

Yrittäjyys ja uusien mahdollisuuksien etsiminen on aina ollut Fennian ytimessä, joten yhteistyö Nelosella ja Ruudussa alkavan Diilin kanssa on luonteva askel. Monimuotoinen yrittäminen, itsensä ylittäminen ja mahdollisuuksiin tarttuminen ovat erityisen tärkeitä näinä aikoina, joita leimaavat arkipäivän rajoitukset ja taloudelliset huolet. Positiivisuutta ja tulevaisuudenuskoa tarvitaan enemmän kuin aikoihin.

Diili tekee ensi viikolla paluun Nelosella ja Ruutu-suoratoistopalvelussa. Ohjelman uudella kaudella Diili–pomon saappaisiin astuu moninkertainen start up -yrittäjä ja suosittu radiojuontaja Jaajo Linnonmaa.

“Meille yrittäminen on ennen kaikkea elämänasenne ja tapa ajatella. Kasvu, rohkeus ja mahdollisuuksiin tarttuminen on se mikä suomalaista yhteiskuntaa kantaa ja vie eteenpäin. Myös Diilissä korostuu ennen kaikkea positiivinen asenne tulevaisuuteen ja mahdollisuuksien näkeminen, ja siinä mekin olemme mielellämme mukana. Se on erityisen tärkeää tänä haasteellisena aikana, jota leimaavat arkipäivän rajoitukset ja taloudelliset huolet”, sanoo Fennian markkinointijohtaja Selja Kohonen.

Ohjelmassa 14 persoonallista bisnesosaajaa ja yrittäjää kilpailee paikasta Jaajon start up -imperiumin kehitysjohtajana. Jaajon neuvonantajina ohjelmassa toimivat Macwell Creativen luova johtaja ja Jaajon pitkäaikainen yhtiökumppani Toni Lähde sekä Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström.

Yhteistyöllä Fennia haluaa tavoittaa sekä kasvuhakuisia yrittäjiä että yrittäjyydestä yleisesti kiinnostuneita ihmisiä. Meillä on Diilin kanssa yhteinen tavoite: haluamme kannustaa rohkeasti yrittämään, kasvamaan ja kehittymään sekä kokeilemaan uusia asioita. Jokainen on oman elämänsä muotoilija, kun vain uskoo siihen mitä tekee.

Ensimmäinen Diili -jakso nähdään Nelosella maanantaina 22.2.2021 klo 21. Ohjelma jatkuu kevään ajan 26.4 asti.

Mielenkiintoinen ja rohkeita mahdollisuuksia täynnä oleva kevät siis tulossa – niin Diiliin osallistujille kuin sen katsojille.

YrittäjyysKumppanitUutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet