Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • En uppåtgående bana för arbetarskydd
Arbetaren lyfter lådan.

En uppåtgående bana för arbetarskydd

11.2.2021

Vi på Fennia vill ge ditt företag möjlighet att utveckla arbetarskyddskulturen mot Safety First-tänkande. Som verktyg kan du använda vår webbplats Säkerhet i arbetet, som vi hoppas kan vara till hjälp för finländska företag på deras bana mot en toppnivå inom arbetarskydd.

– I vårt företag beaktas kraven i arbetarskyddslagen och grunderna för arbetarskydd tillämpas i praktiken vid behov… Låter det bekant?

På den uppåtgående banan för arbetarskydd får företaget utveckla arbetarskyddet från basläger till toppnivå. På toppnivå är utvecklingen redan en del av det dagliga arbetet och involverar hela personalen. På webbplatsen Säkerhet i arbetet finns verktyg för varje steg som företaget ska ta för att klättra mot toppen.

På webbplatsen finns också bland annat säkerhetsinformation, datakort, verktyg för säkerhetsledning, branschinformation och informationsinslag för samtal om säkerhet. Webbplatsen har sammanställts av vår riskchef med ansvar för säkerhet i arbetet utifrån önskemål från våra kunder.

Innehållet på webbplatsen Säkerhet i arbetet finns för närvarande bara på finska.

#arbetarskydd #framtidensfennia

Lue lisää

ArbetarskyddNyhetFöretag

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor