Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Antti Huhtala, direktör för Fennias skadeförsäkringsverksamhet, börjar ett nytt jobb utanför Fennia

31.8.2022

Antti Huhtala, vice verkställande direktör och direktör för skadeförsäkringsverksamheten på Fennia, börjar ett nytt jobb utanför Fennia. Huhtalas sista arbetsdag på Fennia är den 31 augusti 2022. De personer som har rapporterat till Antti Huhtala rapporterar tillsvidare till Sanna Elg, direktör för juridiska ärenden på Fennia.

”Jag har jobbat med många olika uppgifter inom försäkringsbranschen i hela 25 år och haft stor glädje av att vara med och bygga Framtidens Fennia. Ny fick jag emellertid en utomordentlig möjlighet att ta steget att bli egenföretagare i en helt annan bransch och kunde inte låta bli att utnyttja den möjligheten”, säger Huhtala.

”Antti Huhtala har gjort ett riktigt gott arbete på Fennia. Jag tackar varmt Antti för allt och önskar honom all lycka och framgång med det nya jobbet”, säger Tomi Yli-Kyyny, Fennias verkställande direktör.

Vi jobbar på FenniaNyhetFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor