Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

Andreas Lindroos ansvarig direktör för Fennias företagskunder i västra Finland

27.3.2023

Fennia har utsett Ekonomie Magister Andreas Lindroos till ansvarig direktör för företagskunder i västra Finland från och med 10.4.2023.

Lindroos, 40, övergår till uppdraget från OK Indrivning där han har arbetat med ledningsuppgifter inom försäljning, marknadsföring och kommunikation under de senaste fem åren. Före det arbetade Lindroos nästan 12 år på Danske Bank.

På Fennia ansvarar Lindroos för företagskunderna i regionen och leder regionens kundchefer. Med utnämningen vill Fennia stärka sin närvaro i ekonomiregionen för Vasa, Närpes, Karleby och Seinäjoki.

– I synnerhet lockade uppgiften mig därför att jag får skapa mervärde till våra kunder. Västra regionen är väldigt viktig för Fennia, och jag ser emot att vi tillsammans med personalen kan utveckla vår verksamhet i en mer kundorienterad riktning, säger Lindroos.

‒ Vi bygger framtidens Fennia med fokus på kundvärdet. Andreas har god kännedom om västra regionen och ger garanterat ett stöd av rätt slag vad gäller betjäningen av våra företagskunder. Vi vill önska honom varmt välkommen till vårt team, säger direktör Alexander Schoschkoff som ansvarar för Fennias kundrelationer.

Lindroos bor i Vasa och sysslar med fotboll på sin fritid. Han tränar sina egna söner i Vasa IFK:s juniorlag och Spelar själv ännu fotboll med Kungliga Wasa i division 4. Dessutom följer han gärna Liverpool FC:s matcher.

Också Fennias långa samarbete med företagare lockar honom.

– Fennia har långa anor i att erbjuda försäkringstjänster till företagare. Vi finns till för företagande och liv – för mig betyder det att vi finns vid våra kunders sida när de förbereder sig för skador och när skador inträffar, berättar Lindroos.

Fennia – för företagande och liv

Vi på Fennia erbjuder tjänster inom skade-, liv-, pensions- och sparförsäkring. Vi vill av hela vårt hjärta göra det möjligt för dig att pröva och vara företagsam. Du utvecklas, och vi med dig.

Vi jobbar på FenniaMeddelandeFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor