Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Andreas Lindroos Fennian yritysasiakkaista vastaavaksi johtajaksi läntiseen Suomeen

Andreas Lindroos Fennian yritysasiakkaista vastaavaksi johtajaksi läntiseen Suomeen

27.3.2023

Fennia on nimittänyt KTM Andreas Lindroosin läntisen Suomen yritysasiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi 10.4.2023 alkaen.

Lindroos, 40, siirtyy tehtävään OK Perintä Oy:ltä, jossa hän on toiminut myynnin, markkinoinnin ja viestinnän johtotehtävissä viimeisen viiden vuoden ajan. Sitä ennen Lindroos on työskennellyt lähes 12 vuotta Danske Bankilla.

Fennialla Lindroos vastaa alueen yritysasiakkuuksista ja johtaa alueen asiakaspäälliköitä. Nimityksellä Fennia tavoittelee vahvempaa läsnäoloa Vaasan, Närpiön, Kokkolan ja Seinäjoen talousalueella.

‒ Erityisesti minua houkutteli tässä tehtävässä se, että pääsen tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa. Läntinen alue on Fennialle hyvin tärkeä ja odotan innolla, että yhdessä pääsemme kehittämään toimintaamme entistä asiakaslähtöisemmäksi, sanoo Lindroos.

‒ Me rakennamme tulevaisuuden Fenniaa asiakasarvo edellä. Andreas tuntee hyvin läntisen yritysalueen ja tuo varmasti oikeanlaista tukea yritysasiakkaidemme palvelemiseen. Haluan toivottaa hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme, sanoo Fennian asiakkuuksista vastaava johtaja Alexander Schoschkoff.

Vaasassa asuvan Lindroosin vapaa-aika kuluu jalkapallon parissa. Hän valmentaa omia poikiaan Vasa IFK:n juniorisarjoissa ja oma futisura etenee puolestaan Kungliga Wasan riveissä. Lisäksi hän seuraa mielellään Liverpool FC:n pelejä.

Fenniassa häntä houkuttelee myös pitkä yhteistyö yrittäjien kanssa.

‒ Fennia on perinteikäs yrittäjien vakuuttaja. Olemme olemassa yrittämistä ja elämää varten ‒ minulle se tarkoittaa sitä, että olemme asiakkaamme rinnalla vahinkoihin varautuessa ja niiden sattuessa, Lindroos kertoo.

Fennia – yrittämistä ja elämää varten

Me Fennialla tarjoamme vahinko-, henki-, eläke- ja säästövakuuttamisen palveluita. Olemme aina täydellä sydämellä mahdollistamassa sitä, että sinä voit kokeilla ja yrittää. Kun sinä kehityt, me kehitymme mukana.

Töissä FenniassaTiedoteFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet