Miten sinä haluat hoitaa vakuutusasioitasi?

Haluamme palvella sinua ja perhettäsi mahdollisimman hyvin. Fenniassa voit valita itsellesi parhaan tavan hoitaa vakuutusasioitasi. Hoida asiasi verkkopalvelussa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, soita asiakaspalveluumme tai piipahda palvelukonttorissamme. 

Verkkopalvelut

Fennia.fi

Fennia.fi-sivuilta löydät tietoa vakuuksista, sijoitus- ja varainhoitotuotteistamme sekä käytännön ohjeet vahinkotilanteisiin. Voit myös lähettää yhteydenotto- tai tarjouspyynnön ja ostaa vakuutuksia Laske ja osta -palvelussamme.

Laske ja osta -palveluissa voit laskea hinnan ja ostaa vakuutuksen helposti ja turvallisesti verkosta. Vakuutuksesi saat halutessasi voimaan heti. 

Tarjouspyyntölomakkeella voit pyytää tarjouksen kotisi ja perheesi koko vakuutusturvasta.  

Laske ja osta vakuutuksia

Lähetä tarjouspyyntö

Oma Fennia

Oma Fennia -verkkopalvelussa voit hoitaa kätevästi ja turvallisesti Fennian ja Henki-Fennian vakuutuksiin liittyviä asioita, esimerkiksi tehdä vahinkoilmoituksia, ilmoittaa muuttuneista asiakastiedoista tai pyytää vakuutustarjousta. Kotitalousasiakkaat kirjautuvat palveluun verkkopankkitunnuksilla ja yritysasiakkaat joko verkkopankkitunnuksilla tai Oma Fennia-tunnuksilla.

Oma Fennia

Puhelinpalvelu ja konttorit

Puhelinpalvelumme auttaa vakuutus- ja vahinkoasioissa arkisin klo 8-18. Hätäpalvelusta saat apua vuorokauden ympäri.

Palvelunumerot

Voit halutessasi hoitaa vakuutusasioita myös palvelukonttoreillamme.

Fennian palvelukonttorit 

 Tulosta