Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Fennia Prize 22 – strategiskt designade framgångssagor

Fennia Prize 22 – strategiskt designade framgångssagor

De mest framgångsrika företagen använder sig av design. Designtävlingen Fennia Prize 22 efterlyser företag och organisationer i vars verksamhet design utgör en strategisk resurs. Det handlar inte bara om att planera produkter, tjänster eller visuellt uttryck, utan även om att utveckla affärsprocesser, genomföra evenemang och upplevelser eller om att förbättra företagets identitet. Det innebär nya koncept, kundorientering, innovation och ansvarsfullhet. Det är design för framtiden.

Designtävlingen Fennia Prize 22, som är avsedd för företag och organisationer, ordnas av Design Forum Finland och Fennia tillsammans med Patent- och registerstyrelsen och Elo.

Fennia står för priserna Fennia Prize Grand Prix på 15 000 euro och Fennia Prize Winner på 20 000 euro. Patent- och registerstyrelsen delar ut IPR-priset på 5 000 euro.

Tävlingen går av stapeln den 16 augusti och pågår till den 15 oktober 2021. Experter inom design och näringslivet utser vinnarna till priserna Fennia Prize 22 och hedersomnämnandena.

Fennia Prize 22 utgör en del av helheten Design Forum Finland Awards, och vinnarna presenteras på utställningen DFF Awards på våren 2022.

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor