Hyppää sisältöön
Fennia.fi
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Fennia Prize 22 – strategisesti muotoiltuja menestystarinoita

Fennia Prize 22 – strategisesti muotoiltuja menestystarinoita

Menestyneimmät yritykset käyttävät muotoiluosaamista. Fennia Prize 22 -kilpailussa etsitään yrityksiä ja organisaatioita, joiden toiminnassa muotoilu on strateginen voimavara. Se ei ole vain tuotteiden, palvelujen tai visuaalisen ilmeen suunnittelua vaan myös liiketoimintaprosessien kehittämistä, tapahtumien ja elämysten toteuttamista tai yrityksen identiteetin kirkastamista. Se on uusia konsepteja, asiakaslähtöisyyttä, innovatiivisuutta ja vastuullisuutta. Se on muotoilua tulevaisuutta varten.

Yrityksille ja organisaatioille tarkoitetun Fennia Prize 22 -muotoilukilpailun järjestävät Design Forum Finland ja Fennia yhteistyössä Patentti- ja rekisterihallituksen ja Elon kanssa.

15 000 €:n Fennia Prize Grand Prix'n ja yhteensä 20 000 €:n Fennia Prize Winner -palkinnot lahjoittaa Fennia. Patentti- ja rekisterihallitus jakaa kilpailussa 5 000 €:n suuruisen IPR-palkinnon. Kilpailuun osallistuminen on avoinna 16.8.–15.10.2021.

Muotoilun ja elinkeinoelämän asiantuntijat valitsevat Fennia Prize 22 -palkintojen voittajat ja kunniamaininnan saajat.

Fennia Prize 22 on osa Design Forum Finland Awards -kokonaisuutta ja palkinnon saajat esitellään keväällä 2022 DFF Awards -näyttelyssä.

Onko sinun yrityksesi seuraava menestystarina?

Lue lisää osoitteesta www.designforum.fi

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Yritysasiakkaat Ajankohtaista Medialle Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja