Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Entisen Folksamin asiakas - näin ilmoitat vahingosta

Entisen Folksamin asiakas - näin ilmoitat vahingosta

Tällä sivulla voit ilmoittaa vahingosta, jos olet entisen Folksamin asiakas, etkä pääse kirjautumaan Oma Fennia -palveluun.

Omaisuus- tai toiminnan keskeytysvahinko

Omaisuusvakuutus korvaa vakuutetulle omaisuudelle sattuvia esinevahinkoja, joiden syynä on tulipalo, myrsky, ukkonen, vuoto, murto, varkaus, rikkoutuminen tai muu odottamaton tapahtuma. Jos yritystoiminta keskeytyy omaisuusvahingon vuoksi, on tärkeää saada tilanne pian hallintaan.

Liikenne- tai ajoneuvovahinko

Liikennevakuutus korvaa ajoneuvollasi aiheuttamasi henkilövahingon tai toisen omaisuudelle koituneen vahingon. Vahinko korvataan liikennevakuutuslain perusteella. Vapaaehtoisen autovakuutuksesi törmäysvakuutus korvaa omalle autollesi tapahtuman seurauksena aiheutuneita vahinkoja.

Työtapaturma tai ammattitauti

Lakisääteinen työtapaturma- ja ammattitautivakuutus sekä Yrittäjän tapaturmavakuutus korvaavat työssä tai työmatkalla tapahtuneista tapaturmista ja ammattitaudeista aiheutuneita sairaanhoitokustannuksia.

Yrittäjän tapaturmavakuutus korvaa sen lisäksi myös vapaa-aikana tapahtuneista tapaturmista aiheutuneita kustannuksia.

Vapaa-ajan tapaturma tai sairaus

Yksityinen tapaturmavakuutus korvaa vapaa-ajalla sattuneita tapaturmia. Jos sinulla on myös sairauskuluvakuutus, vakuutus korvaa sairaudesta aiheutuneita kustannuksia.

Yrityksen sairauskuluvakuutus korvaa sairaanhoitokulut, jotka aiheutuvat sairaudesta tai tapaturmasta ja joita yrityksen lakisääteinen Työtapaturma- ja ammattitautivakuutus tai työterveyshuolto eivät korvaa.

Matkustajavahinko tai matkasairaus

Matkustajavakuutuksesta korvataan matkalla tapahtunut tapaturma tai matkasairaus. Joissain tapauksissa vakuutuksesta voidaan korvata myös matkan keskeytyminen tai peruuntuminen.

Kuljetusvahinko

Tavarankuljetusvakuutus korvaa kuljetuksen aikana omaisuudelle aiheutuneita vahinkoja. Tiekuljetuksen vastuuvakuutus korvaa, jos kuljetat jonkun toisen tavaroita ja ne vaurioituvat siten, että olet vahingonkorvausvastuussa.

Vastuuvahinko

Yritysasiakkaan vastuuvakuutuksesta korvataan yrityksen vakuutetussa toiminnassaan ulkopuoliselle aiheuttamia henkilö- tai esinevahinkoja edellyttäen, että yritys on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvelvollinen.

Oikeusturvavahinko

Oikeusturvavakuutus korvaa välttämättömiä ja kohtuullisia asianajo- ja oikeudenkäyntikustannuksia, jos tarvitset asianajajan apua riita-, rikos- tai hakemusasiassa.

Venevahinko

Venevakuutus korvaa vakuutetulle veneelle ja sen varusteille aiheutuneita vahinkoja sekä vastuuvahinkoja, jos venettä käyttäessäsi aiheutat vahinkoa jollekin toiselle.

Vahinkoliitteet

Mahdolliset liitteet voit lähettää maksutta

sähköpostitse osoitteeseen vahingot(a)fennia.fi

postitse osoitteeseen Fennia, Korvausasiat, tunnus 5005039, 00003 Vastauslähetys.

Lisää aiheesta

Tarvitsen hinausta tai tiepalvelua

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet