Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Veneelle tai perämoottorille sattui vahinko
  • Korjaamoiden yhteystiedot

Korjaamoiden yhteystiedot

Alta löydät yhteystietoja korjaamoille, jotka ovat tottuneita korjaamaan vahinkoja ja tietävät, miten vahinkoon liittyvän korjauksen kanssa pitää toimia.

Jos listalla ei ole korjaamoa omalta alueeltasi, voit sopia vahinkojen arvioinnista toisen ammattimaisen korjaamon kanssa. Varmista silloin, että valitsemasi korjaamo lähettää kuvilla varustetun kustannusarvion Fenniaan ennen korjauksen aloittamista. Tarvittaessa venevahinkopalvelumme auttaa korjaamon löytämisessä.

Kun vahinkojen laajuus on määritelty, Fennia sopii korjaamon kanssa korjauskustannuksista. Jos vahinko vaatii tarkastuksen paikan päällä, sovimme siitä korjaamon kanssa.

Muista, että veneen tai moottorin omistajana tai haltijana olet työn tilaaja ja korjaamo vastaa tekemästään työstä. Fennia vastaa korjauskustannuksista vakuutusehtojen mukaisesti. Fennian vastuun määrittämiseksi Fennialle on aina varattava tilaisuus tarkastaa vahinko ja selvittää vahingon määrä. Vahinkoasia käsitellään usein korjaamon sähköisesti lähettämän korjauskustannusarvion ja kuvien perusteella, mutta tarvittaessa vahingot tarkastetaan myös korjaamolla tai vahinkopaikalla.


Puheluiden hinnat

Lisää aiheesta

korttipakka

Usein kysyttyä

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet