Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Yrittäjäksi laskutuspalvelun kautta – mistä vakuutukset?
Ihmiset makoilee sohvalla.

Yrittäjäksi laskutuspalvelun kautta – mistä vakuutukset?

28.10.2021

Yrittäjyyden alkuvaiheeseen liittyy monia käytännön järjestelyjä. Palvelualusta FREE.fi:n ideana on tehdä tästä vaiheesta mahdollisimman vaivatonta, jotta yrittäjä voi keskittyä yrittämiseen. Palvelukokonaisuuteen kuuluu myös kattava Fennian vakuutuspaketti.

FREE.fi:n toimitusjohtaja Joonas Tuompo uskoo, että kevytyrittäjyys ja itsensä
työllistäminen ovat kasvavia trendejä tulevaisuudessa.

– Suomalainen työelämä ja työmarkkinat ovat menossa siihen suuntaan, että yhä useampi työllistää tulevaisuudessa itse itsensä – joko täysipäiväisesti tai ainakin osittain. Ihmiset kaipaavat työarkeensa joustoa ja vapautta päättää itse työajoistaan sekä työ- ja vapaa-ajan välisestä suhteesta, Tuompo toteaa.

FREE.fi tarjoaa laskutus-, kirjanpito- ja palkanmaksupalveluita kevytyrittäjille sekä toiminimellä toimiville yrittäjille. Kevytyrittäjyydellä tarkoitetaan sitä, että henkilö toimii yrittäjänä ilman y-tunnusta, hyödyntäen esimerkiksi ulkopuolisia laskutuspalveluita.

Kevytyrittäjyys houkuttelee yrittämään

Koronapandemian aiheuttamat myllerrykset työelämässä ovat näkyneet FREE.fi:n käyttäjämäärissä, varsinkin tieto- ja asiantuntijatyön osalta.

– Palvelun käyttäjämäärissä on näkynyt selkeä piikki. Poikkeuksellinen aika on saanut ihmiset pohtimaan omaa työntekoaan entistä syvällisemmin. Moni on halunnut ottaa kontrollin vahvemmin omiin käsiinsä – työarkea halutaan nyt räätälöidä omannäköiseksi, Tuompo pohtii.

Joonas Tuompo

Joonas Tuompo kiittelee erityisesti FenniaHoitaja-palvelua.

Kevytyrittäjyys onkin matalan kynnyksen tapa kokeilla itsensä työllistämistä joko pää- tai
sivutoimisesti. Moni aloittaa yrittämisen palkkatyönsä ohella, jolloin omat resurssit eivät usein riitä yritystoimintaan liittyvien velvoitteiden, kuten kirjanpidon ja laskutuksen, hoitamiseen. Tässä FREE.fi tulee avuksi.

Vakuutuspaketti helpottaa kevytyrittäjän elämää

FREE.fi:n tavoitteena on tehdä yrittäjyydestä selkeää ja sujuvaa sekä madaltaa kynnystä
itsensä työllistämiseen. Yrittäjälle tärkeitä vakuutuksia ovat esimerkiksi vastuuvakuutus sekä työ- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukset. Free.fi haluaa tarjota nämä kattavana pakettina kaikille kevyt- ja toiminimiyrittäjilleen.

– Fennialta löytyi tähän tarpeeseen juuri oikea kokonaisuus, joka sisältää vastuuvakuutuksen sekä työ- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Vakuutukseen sisältyy FenniaHoitaja-puhelinpalvelu eli jos tapaturma sattuu, sen hoito etenee yhdellä puhelulla FenniaHoitajalle.

Tuompo kiittelee erityisesti FenniaHoitajaa kevytyrittäjän elämää helpottavana palveluna, joka auttaa nopeasti ja joustavasti.

– Puhelimitse tavoitettava FenniaHoitaja ohjaa suoraan oikean hoidon piiriin ja hoitaa siihen liittyvät vakuutusilmoitukset. Esimerkiksi tapaturman sattuessa vahinkoilmoittaminen hoituu samalla puhelulla kuin hoitoon pääsy. Lisäksi laskutus tapahtuu suoraan työterveyshuollon ja vakuutusyhtiön välillä, jolloin yrittäjän itsensä ei tarvitse huolehtia siitä.

Yritysasiakkaiden vakuutuksiin ja palveluihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Lue lisää

  • Reaaliaikainen laskutus tuo ennustettavuutta liiketoiminnan johtamiseen
RahoitusYrittäjyysYrityksen vakuutuksetArtikkeliYritys

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet