Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Sisältöstudio
 • Fennia ja S-Pankki tiivistävät kumppanuuttaan
Fennian logoliput.

Fennia ja S-Pankki tiivistävät kumppanuuttaan ja aloittavat yhteistyön lainaturvavakuutuksissa

7.10.2022

Jatkossa Henki-Fennia toimii vakuutuskumppanina lainaturvassa, jolla asuntolainaaja voi varautua tapaturmaiseen pysyvään haittaan tai kuolemantapaukseen. Lainaturva auttaa lainan takaisinmaksussa silloin, kun kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan.

Inflaation kiihtyminen eli yleisen hintatason nousu sekä korkojen kipuaminen ylöspäin ovat saaneet monet pohtimaan, miten oman asuntolainan takaisinmaksu onnistuu mahdollisten vastoinkäymisten, kuten tapaturmaisen pysyvän haitan tai kuolemantapauksen, yhteydessä.

Kodinostaja voi varautua yllättäviin käänteisiin etukäteen muun muassa kasvattamalla taloudellisia puskureitaan esimerkiksi rahastosäästämällä tai valitsemalla lainaansa kiinteän koron. Varmuutta ja mielenrauhaa voi hakea myös hankkimalla asuntolainalle S-Pankin lainaturvan. Lainaturva auttaa lainan takaisinmaksussa silloin, kun kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan.

S-Pankki ja Fennia tiivistävät vuonna 2020 aloittamaansa yhteistyötä ja aloittavat yhteistyön lainaturvassa. Jatkossa Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia toimii vakuutuskumppanina lainaturvatuotteessa, jonka avulla asuntolainaaja voi varautua tapaturmaiseen pysyvään haittaan tai kuolemantapaukseen.

S-Pankki on S-ryhmän asiakasomistajien oma täyden palvelun pankki, joka tarjoaa asuntolaina-asiakkailleen valittavaksi kolme erilaista lainaturvapakettia erilaisiin elämäntilanteisiin:

 1. Perusturva A

  sisältää kuoleman ja tapaturmaisen pysyvän haitan turvan palkansaajille ja yrittäjille. Vakuutuskumppanina Perusturva A:ssa toimii Henki-Fennia.

 2. Perusturva B

  sisältää työttömyyden ja tilapäisen työkyvyttömyyden turvan palkansaajille tai sairaalahoidon ja tilapäisen työkyvyttömyyden turvan yrittäjille. Vakuutuskumppanina toimii AXA France IARD:n Suomen sivuliike.

 3. Laaja lainaturva

  sisältää sekä perusturva A:n että perusturva B:n tarjoamat turvat.

Vakuutusmaksut hoituvat kuukausittain lainanlyhennysten yhteydessä, ja Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennian myöntämistä Perusturva A:n vakuutusmaksuista kertyy myös S-ryhmän alueosuuskauppojen asiakasomistajille maksettavaa Bonusta. Bonusta voi saada parhaimmillaan 5 prosenttia ostojen euromäärästä. Bonuksen kertyminen edellyttää, että vakuutusasiakas on rekisteröinyt asiakasomistajuutensa Fennialle.

S-Pankin ja Fennian yhteistyö ei vaikuta olemassa oleviin lainaturvasopimuksiin, jotka jatkuvat ennallaan vakuutusehtojen mukaisesti. Vakuutuskumppanin vaihtuminen ei myöskään edellytä asiakkailta toimenpiteitä.

Lisätietoa lainaturvasta S-Pankin sivuilta Lainaturva tekee lainastasi turvallisemman.

KumppanitHenkivakuutusTiedoteFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet