Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Henki-Fennia ostaa Handelsbankenin Suomen henkivakuutusliiketoiminnan
Fennian logoliput.

Henki-Fennia ostaa Handelsbankenin Suomen henkivakuutusliiketoiminnan

31.5.2023

Fennian tytäryhtiö Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on solminut Handelsbankenin kanssa 31.5.2023 sopimuksen, jolla Henki-Fennia ostaa Handelsbankenin henkivakuutusliiketoiminnan sisältäen sijoitus-, eläke- ja lainaturvavakuutukset.

Kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2024 jälkimmäisellä puolikkaalla. Asiakkailta ei edellytetä tässä vaiheessa toimenpiteitä. Handelsbanken tiedottaa asiakkaitaan kaupan etenemisestä.

‒ Yrityskauppa tukee tavoitettamme henkivakuutusliiketoiminnan kasvattamisesta. Toivotamme henkilöstön ja kaikki uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi meille. Pyrimme yhdessä myyjän kanssa tekemään siirtymästä sujuvaa, Henki-Fennian toimitusjohtaja Johanna Ahvenainen sanoo.

Handelsbankenin henkivakuutusliiketoiminnan henkilökunta siirtyy kaupan yhteydessä Henki-Fennian palvelukseen niin sanottuina vanhoina työntekijöinä.

‒ Fennia on vahva suomalainen toimija ja meillä on pitkä kokemus niin henki- kuin vahinkovakuuttamisesta. Haluamme tehdä kannattavaa ja vastuullista liiketoimintaa. Kasvu auttaa meitä kehittämään toimintaamme ja palveluja asiakkaillemme, Fennian toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny jatkaa.

Kaupan toteutuminen edellyttää viranomaisten hyväksyntää.

Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vakuutusyhtiö, jolla on vahvat juuret ja pitkä kokemus vakuuttamisesta. Olemme uudistuneet ja mukautuneet useita kertoja 140-vuotisen historiamme aikana. Palvelumme tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia sekä palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy. Henki-Fennia on Fennian sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Meitä fennialaisia on yli 1 000 henkeä ja toimimme eri puolilla Suomea.

Handelsbanken on 31.5.2023 solminut S-Pankki Oyj:n, Oma Säästöpankki Oyj:n (OmaSp) ja Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennian kanssa sopimuksen, jolla pankin Suomen henkilöasiakas- sekä varainhoito- ja sijoituspalveluliiketoiminnot myydään S-Pankille, pk-yritysliiketoiminta OmaSp:lle sekä henkivakuutusliiketoiminta sisältäen sijoitus-, eläke- ja lainaturvavakuutukset Henki-Fennialle. Osana pk-yritysliiketoiminnan myyntiä Oma Sp:lle siirtyvät myös yrittäjien henkilökohtaiset pankkipalvelut, pois lukien varainhoito- ja sijoituspalvelut. Kaupan toteutuminen edellyttää vielä viranomaisten hyväksyntää.

TiedoteFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet