Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennialla on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat

Fennialla on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat

11.11.2019

Fennialla on juuri julkaistun vakuutusyhtiöiden EPSI Rating -tutkimuksen mukaan Suomen tyytyväisimmät asiakkaat.

Yritysasiakkaissa Fennia onnistui tasaisesti kaikissa asiakastyytyväisyyden osa-alueissa, mikä nosti Fennian ykkössijalle yritysasiakkaiden tyytyväisyydessä. Henkilöasiakkaiden tyytyväisyydessä Fennia sijoittui kolmanneksi.

Tutkimuksessa tarkasteltiin ensimmäistä kertaa myös kokonaispistemäärää, johon laskettiin yhteen sekä yritys- että henkilöasiakkaiden asiakastyytyväisyys. Tätä asiakkuuksien kokonaisuutta katsottaessa Fennia nappasi vakuutusyhtiöiden ykkössijan.

– Olemme todella ilahtuneita tuloksista. Asiakkaat ovat strategiassamme ykkössijalla, ja visiomme on tarjota paras asiakaskokemus. Tätä työtä on lähdetty toteuttamaan systemaattisesti, ja olemme satsanneet asiakaskokemuksen kehittämiseen kaikilla osa-alueilla. Tulemme jatkamaan pitkäjänteistä kehitystyötä, jotta saavutamme tulevaisuudessa entistäkin paremman asiakaskokemuksen. On hienoa nähdä, että tähän saakka tehty työ on tuottanut näin laadukkaita tuloksia, konsernijohtaja Antti Kuljukka sanoo.

– Kaikki työ lähtee omasta henkilöstöstämme, sen hyvinvoinnista ja innostuksesta. Tällainen tunnustus kannustaa meitä työskentelemään entistäkin asiakaslähtöisemmin, Kuljukka jatkaa.

EPSI Rating -tutkimuksessa selvitetään vuosittain vakuutusyhtiöiden imagoa, asiakkaiden odotuksia, tuote- ja palvelulaatua sekä vastinetta rahalle.

Tutkimusta varten haastateltiin noin 1 700 suomalaista vakuutusyhtiöiden henkilö- ja yritysasiakasta syys-lokakuussa 2019. Tutkimuksen tärkeimpiä indikaattoreita ovat asiakastyytyväisyys ja -uskollisuus.

TiedoteFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet