Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia ulkoistaa CGI:lle merkittävän osan IT-palveluistaan

Fennia ulkoistaa CGI:lle merkittävän osan IT-palveluistaan

5.10.2020

IT-palveluyhtiö CGI ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia ovat allekirjoittaneet sopimuksen strategisen yhteistyön syventämisestä. Sopimuksen myötä Fennia ulkoistaa pääosan IT-palveluistaan ja -hallinnostaan CGI:lle. Sopimuksen arvo on noin 48 miljoonaa euroa.

Sopimuksen myötä CGI ottaa kokonaisvastuun merkittävästä osasta Fennian sovellusten kehitys- ja ylläpitopalveluja. Lisäksi CGI vastaa Fennian loppukäyttäjien ja käyttöympäristöjen tukipalveluista. Näin Fennia pystyy hyödyntämään kokonaisvaltaisesti CGI:n liiketoimintakonsultoinnin sekä integraatio- ja IT-hallinnan palveluja digitaalisella muutosmatkallaan. Samalla n. 60 Fennian IT-palvelujen työntekijää siirtyy CGI:lle vanhoina työntekijöinä.

"Meillä Fenniassa on käynnissä monivuotinen uudistamishanke, Tulevaisuuden Fennia, jossa tulemme muun muassa kehittämään voimakkaasti digitaalisia kanaviamme ja järjestelmiämme, jotta voimme vastata asiakkaidemme, henkilöstömme ja yhteistyökumppaneidemme tarpeisiin muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota alan asiakaslähtöisintä palvelua. Tämä yhteistyö tukee meitä erinomaisesti uudistustyössämme," kertoo Fennian konsernijohtaja Antti Kuljukka.

”Yhteistyö CGI:n kanssa mahdollistaa nykyistä laajemmat resurssit käyttöömme. Näin varmistamme IT-palveluidemme jatkuvuuden, paremman saatavuuden ja kehitystyön. Lisäksi pystymme parantamaan palvelutasoa esimerkiksi tietoturvan ja sääntelyn osalta, kun käytössämme on aiempaa laajemmat resurssit”, kertoo Fennian tietohallintojohtaja Petteri Miinalainen.

“CGI on ollut meille tärkeä kumppani jo vuosien ajan. Nyt haluamme syventää yhteistyötämme ja hyödyntää CGI:n kattavaa palvelutarjontaa aiempaa laajemmin”, summaa Kuljukka.

“Sopimus on vahva luottamuksenosoitus palvelumallillemme. Yhdistämällä vahvaa paikallista osaamista ja globaalia asiantuntijaverkostoamme pystymme tukemaan Fenniaa digitaalisessa transformaatiossa ja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa. Samalla toivotamme tervetulleeksi uudet huippuosaajat, joiden saaminen joukkoomme vahvistaa asemaamme vakuutustoimialan IT-palvelujen markkinajohtajana”, iloitsee CGI Suomen toimitusjohtaja Leena-Mari Lähteenmaa.

"Meillä on työskennellyt erinomaisia IT-alan asiantuntijoita, joiden ura jatkuu nyt CGI:llä. Olen erityisen iloinen, että työt jatkuvat heillä yhteistyökumppanimme kanssa, ja haluan kiittää heitä hienosta työstä Fenniassa", Miinalainen kertoo.

TiedoteFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet