Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia tavoittelee yhdenvertaista ja monimuotoista työyhteisöä

Fennia tavoittelee yhdenvertaista ja monimuotoista työyhteisöä

16.6.2022

Olemme tunnistaneet monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden edistämisen tärkeäksi aiheeksi. Tavoitteenamme on yhdessä tunnistaa eriarvoisuutta ylläpitäviä rakenteita ja lisätä yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja monimuotoisuutta edistäviä toimintatapoja.

Kesäkuu on pridekuukausi. Fennia näkyy jälleen sateenkaaren väreissä osoituksena siitä, että tuemme priden edustamia arvoja. Loppukuusta järjestettävän Helsinki Priden tämän vuoden teemana on ”kohtaamisia”.

"Teeman hengen mukaisesti kutsuimme yhdenvertaisuuden asiantuntijat Hodan Mohamedin ja Halla Hännisen kertomaan ja valmentamaan fennialaisia aiheesta. Kiitos kaikille tilaisuuteen osallistuneille erittäin aktiivisesta keskustelusta", iloitsee henkilöstöjohtaja Anu Nurro.

Yhdenvertaisuuskonsultti Halla Hänninen tiivisti hyvin sen, miksi yhdenvertaisuus on tärkeää ja miten jokainen voi omalla kohdallaan sitä edistää:

”Yhdenvertaisuuden edistäminen hyödyttää kaikkia! Jokaisella yhteisön jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa yhdenvertaisuuden lisääntymiseen esimerkiksi kyseenalaistamalla omia asenteitaan, puolustamalla väärinkohdeltua tai vaikka tarjoamalla tarvittaessa apua.”

Kehitystyö ei pysähdy yhteen valmennustilaisuuteen, eikä rajoitu pridekuukauteen, vaan jatkuu myöhemmin syksyllä alkavan vastuullisuusohjelman rakentamisen siivittämänä. Parhaillaan kaikki fennialaiset suorittavat vastuullisen työkäyttäytymisen verkkovalmennusta, johon esihenkilöitä valmennettiin jo syksyllä 2021. Kevään aikana koko henkilöstö suoritti myös Code of conduct -valmennuksen. Valmennuksia tullaan jatkamaan tulevaisuudessakin.

”Haluamme rakentaa psykologisesti turvallista, oikeudenmukaista ja moninaisuutta tukevaa yrityskulttuuria, johon erilaiset ihmiset erilaisista lähtökohdista kokevat olevansa tervetulleita. Tällaisen kulttuurin rakentamisessa meillä kaikilla on rooli. Monimuotoisuuden edistäminen tarkoittaa arjen tasolla huolenpitoa siitä, että kaikki voivat hyvillä mielin ja omana itsenään työskennellä Fennialla”, Anu summaa.

Sateenkaariteema näkyy Fennian somekanavissa kesäkuun aikana.

VastuullisuusTöissä FenniassaUutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet