Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia sitoutuu vastuulliseen sijoittamiseen
Aikuinen ja lapsi istuttavat kasvia.

Fennia sitoutuu vastuulliseen sijoittamiseen

27.11.2023

Fennia on lokakuussa allekirjoittanut YK:n tukemat vastuullisen sijoittamisen periaatteet (United Nations-supported Principles for Responsible Investment, UNPRI) sekä liittynyt osaksi Suomen vastuullisen sijoittamisen foorumia Finsif:iä.

YK:n tukemiin vastuullisen sijoittamisen periaatteisiin (PRI) kuuluu ympäristöön, yhteiskuntaan sekä hyvään hallintotapaan liittyvien asioiden huomioiminen sijoitustoiminnassa, vastuullisen sijoittamisen edistäminen sekä siitä raportoiminen. Nämä periaatteet toteutuvat myös Fennian toiminnassa ja niihin sitoutumalla haluamme edistää vastuullisuutta niin sijoitustoiminnassa kuin yleisestikin toimialallamme.

Finsif on puolestaan vastuullisten sijoittajien yhteisö, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa tietoa vastuulliseen sijoittamiseen liittyen. Finsifin tarkoituksena on edistää vastuullista sijoittamista, joka ottaa huomioon ympäristöön, yhteiskuntaan ja hyvään hallintotapaan liittyvät seikat varainhoidossa ja sijoituspäätöksiä tehtäessä. Finsif toimii vastuullisen sijoittamisen suunnannäyttäjänä Suomessa, ja Fennia haluaa toimia osana suomalaisten vastuullisten sijoittajien verkostoa.

Fennia on sitoutunut vastuulliseen sijoittamiseen ja huomioi vastuullisuuden sijoitustoiminnassaan erilaisin poissulku-, painotus- ja vaikuttamiskeinoin. Liittymällä osaksi vastuullisen sijoittamisen yhteisöjä haluamme tukea vastuullisuuden asemaa sijoitustoiminnassa. Lisää Fennian vastuullisuudesta voit lukea täältä.

Vastuullinen sijoittaminen on osa Fennian vastuullisuusohjelmaa, jota rakennettaan parhaillaan. Vastuullisuusohjelma julkaistaan tulevien kuukausien aikana.

Lisätietoja

Vastuullisuus Fenniassa

Principles for Responsible Investment (englanniksi)

Vastuullisten sijoittajien yhteisö Finsif

VastuullisuusUutinenFennia

Jaa

Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet