Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Sisältöstudio
  • Fennia palkitsi liikenneteosta Rahtarit ry:n
Palkinnon vastaanotti Rahtarit ry:n puheenjohtaja Juha Nyberg.

Fennia palkitsi liikenneteosta Rahtarit ry:n

19.12.2023

Auto- ja Liikennegaala kokosi jälleen yhteen auto- ja liikennealojen toimijat palkitsemisten, tunnustusten ja viihteen pariin Järvenpään Aino Areenalle 14.12.2023. Fennia toimii Auto- ja Liikennegaalan pääyhteistyökumppanina gaalan kymmenentenä juhlavuotena. Gaalassa palkitsimme liikenneteosta Rahtarit ry.

Liikenneteko-palkinto annettiin tänä vuonna Rahtarit ry:lle, joka on edistänyt liikenneturvallisuutta erilaisten hankkeiden kautta 50-vuotisen taipaleensa aikana. Tänä päivänä yhdistys on lähes 30 000:lla jäsenellään maamme suurin vapaaehtoisesti toimiva ammattialajärjestö. Yhdistys haluaa toimia yhdistävänä, kouluttavana, auttavana sekä virkistävänä tahona kaikkien kuljetus- ja logistiikka-alalla toimivien kesken.

Palkitsemisen kriteereissä nostettiin esille Rahtarit ry:n aktiivisuus monipuolisissa liikenneturvallisuutta edistävissä hankkeissa. Yhdistyksen tavoitteena on parantaa kaikkien tienkäyttäjien turvallisuutta ikään katsomatta. Esimerkiksi Kangasalla sijaitseva Rahtarit-liikennepuisto tarjoaa 4–12-vuotiaille lapsille mahdollisuuden opetella ohjaajan opastuksella turvallista ja oikeanlaista liikennekäyttäytymistä.

Palkinnon jakoivat Fennian autoliikekanavan johtaja Kasper Lundström ja Liikenneturvan toimitusjohtaja Pasi Anteroinen. Fennia palkitsi voittajan 3 000 euron liikenneturvallisuusstipendillä. Palkinnon vastaanotti Rahtarit ry:n puheenjohtaja Juha Nyberg.

– Olemme erittäin ylpeitä ja kiitollisia saamastamme tunnustuksesta. Tämän on mahdollistanut aktiivisesti toimiva jäsenistömme, joka käy väsymättä pitämässä erilaisia liikenneturvallisuus tapahtumia ympäri Suomen, sekä muutkin jäsenet, jotka ajavat tuolla tien päällä liikenneturvallisesti. Pelkästään se, että ajetaan liikenteessä liikenneturvallisesti, on itsessään liikenneturvallisuusteko, jonka jokaisen meistä tulisi huomioida. Tämä palkinto on oikeastaan kirsikka 50-vuotisjuhlakakun päällä. Tästä on ilo jatkaa vaativaa, mutta tärkeää työtä liikenneturvallisuuden eteen. Lämmin kiitos palkinnosta, Nyberg kertoo palkinnonjaon jälkeen.

Liikenneturvallisuutta edistetään pitkäjänteisellä toiminnalla. Rahtarit ry:n motto ”Tietoa – Taitoa – Turvallisuutta” tiivistää hyvin sen toimintaa ja vaikutusta suomalaisen liikenteen kehittäjänä 50 vuoden ajalta. Fennia haluaa erityisesti kiittää yhdistyksen vapaaehtoisia arvokkaasta työstä liikenneturvallisuuden eteen.

– Ensinnäkin onnittelut kymmenen vuoden iän saavuttaneelle Auto- ja Liikennegaalalle! Liikenneturvallisuuden edistäminen on meille tärkeää. Auto- ja Liikennegaala tarjosi arvokkaan mahdollisuuden kiittää Rahtarit ry:n vapaaehtoisia toimijoita pitkäjänteisestä toiminnasta liikenneturvallisuuden edistämisessä, kommentoi Lundström.

Lämpimät onnittelut vielä Rahtarit ry!

Kuva: Jari Kohonen / AuLi ry.

UutinenFennia
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet