Hyppää sisältöön
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Mediapalvelu
  • Fennian yritystunnus

Fennian yritystunnus

Fennian yritystunnus eli logo kuvaa kasvua, uudistumista ja jatkuvuutta. Logon f-kirjaimen muoto symboloi vahvaa, uutta versoa ja vie eteenpäin ideaa Fennian vanhan logon Y-puusta luoden sillan yrityksen historiasta kohti kannattavaa ja kestävää tulevaisuutta.

Logoa käytetään kolmessa värissä: Fennian vihreänä (ensisijainen valinta), valkoisena vihreällä taustalla ja mustana. Logotiedostot ovat saatavissa PMS-, CMYK- ja RGB-värityksellä.

Vihreää versiota tulee käyttää aina kuin mahdollista, etupäässä valkoisella pohjalla. Vihreää logoa voidaan käyttää kuitenkin myös muilla väri- tai kuvapohjilla, kunhan riittävä kontrasti säilytetään.

Valkoinen logo toimii negaversiona ensisijaisesta logosta ja sitä tulee käyttää etupäässä vain vihreää taustaa vasten. Valkoista versiota voidaan kuitenkin käyttää myös melko tummien kuvapohjien päällä, jos vihreän logon erottuvuus jäisi käyttöyhteydessä huonoksi.

Mustaa versiota käytetään yhteyksissä, joissa väritulostus ei ole jostain syystä mahdollista. Käytä mustaa versiota vain valkoisella taustalla varmistaaksesi hyvän luettavuuden.

Logon värimääritykset

Fennian vihreän värimääritykset ovat:

PMS 354C / C90 M0 Y100 K0 / R0 G138 B40 / HEX #008A28

Suoja-alue

Logoa käytettäessä tulee sen ympärille jättää aina tyhjä suoja-alue. Oheisessa kuvassa on esitetty sinisellä viivalla logoa aina ympäröivä tyhjä pinta-ala, joka on f-kirjaimen haarukan mittainen ja ympäröi logoa joka puolelta.

Logon muotoa tai mittasuhteita ei saa missään tilanteessa muuttaa. Logoa ei tule toisintaa käyttämällä Fennian omaa kirjasintyyppiä, vaan käytä aina valmiita logotiedostoja.

Logon minimikoko

Logon minimileveys on 14 mm. Älä käytä logoa tätä pienemmässä koossa.

Painokelpoiset logot (PDF)

Fennia Logotype White PMS (PDF)

Logot sähköiseen käyttöön

Yritystunnuksen käyttöön liittyvät tiedustelut : markkinointi@fennia.fi

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Usein kysyttyä Ajankohtaista Medialle Yritysasiakkaat Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja