Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Våra kontor övergår till tidsbokning den 15 mars 2021
Två kvinnor diskuterar.

Våra kontor övergår till tidsbokning den 15 mars 2021

12.3.2021

Vi utvecklar vår kundservice och våra kontor övergår till att ha öppet enligt tidsbokning den 15 mars 2021. Genom tidsbokningen ser vi till att våra experter kan ge dig personlig service allt tryggare.

Vi utvecklar ständigt vår kundservice och vill ge dig bästa möjliga service när du behöver vår hjälp. Vi har testat tidsbokning på nio kontor sedan december 2020. Resultaten är positiva, och vi utvidgar därför tidsbokningen till att gälla också övriga kontor.

Du är fortsättningsvis välkommen till våra kontor, bara du bokar en tid som passar dig inom de bekanta servicetiderna. Tidsbokningen öppnas den 12 mars och du kan boka en tid som passar dig bäst efter det.

Om du inte hittar en lämplig tid för ett möte på kontoret kan du som privatkund uträtta dina försäkringsärenden också på ett webbmöte. Webbmötet är ett möte som ordnas på distans över nätet. Under mötet kan vi visa dig material om våra försäkringar och tjänster.

Du kan boka tid för ett webbmöte eller ett möte på kontoret på den tid du önskar här. Du kan också boka tid per telefon på 010 503 8828.

Införandet av tidsbokning är en del av vårt mångåriga förnyelseprojekt Framtidens Fennia. Omfattande digital utveckling är en viktig del av projektet.

NyhetFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor