Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Therese Cedercreutz och Esko Kivisaari till Fennias styrelse
Fasaden på Fennias huvudkontor.

Therese Cedercreutz och Esko Kivisaari till Fennias styrelse

30.11.2022

Fennias förvaltningsråd har utsett två nya styrelsemedlemmar. Therese Cedercreutz och Esko Kivisaari börjar som nya medlemmar i styrelsen 1.1.2023.

Fennias nya strategiska mål är att bygga framtidens Fennia med fokus på kundvärdet, att skapa en arbetsmiljö som lockar de mest kompetenta experterna och att bedriva en lönsam och ansvarsfull affärsverksamhet.

Vardera av de två nya styrelsemedlemmarna har med stöd av sin egen bakgrund en uppfattning om hur Fennia borde utvecklas för att uppnå sina strategiska mål.

”Therese Cedercreutz har stor erfarenhet av företagsledningsstöd i frågor som rör affärsstrategier och av att genomdriva digitaliseringsprojekt. Också Fennias centrala projekt gäller affärs- och systemreformer. Därtill har Therese många års erfarenhet av professionell styrelseverksamhet i flera bolag”, sammanfattar Janne Ylinen, ordförande för Fennias förvaltningsråd.

”Esko Kivisaari har å sin sida en mycket lång och omfattande erfarenhet av bland annat ledningen av Finanssiala ry. Tack var sin bakgrund som aktuarie har han även stark kompetens och insikter i försäkringsbranschens kärnverksamhet”, fortsätter Ylinen.

Som medlemmar i Fennias styrelse fortsätter Mikael Ahlbäck (ordf.), Henry Backlund, Johanna Ikäheimo, Juha-Pekka Kallunki, Jyrki Mäkynen, Anni Ronkainen och Risto Tornivaara.

MeddelandeFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor