Hyppää sisältöön
Etsi sisällöstä
PrivatkunderFöretagskunder
Suomeksi

Logga in

  • Ingångssida
  • Innehållsstudio
  • Antti Huhtala direktör för Fennias försäkrings- och ersättningstjänster

Antti Huhtala direktör för Fennias försäkrings- och ersättningstjänster

7.9.2020

Fennias styrelse har utnämnt Antti Huhtala till ny direktör för Fennias försäkrings- och ersättningstjänster från och med den 5 oktober. Till vice verkställande direktörer för Fennia utsågs Antti Huhtala och Fenniakoncernens direktör för kundrelationer Mika Aho.

Antti Huhtala har gedigen erfarenhet från olika delområden av skadeförsäkring. Han har jobbat på Pohjola Försäkring Ab sedan 2002 bland annat som regiondirektör, direktör för ersättningstjänster och direktör för företagsförsäkringsrörelsen. Senast ansvarade Huhtala för Pohjola Försäkring Ab:s produkter och tjänster. Åren 2006–2008 fungerade Huhtala som ledningsgruppsmedlem i Nordea skadeförsäkring.

– Vi genomför ett mångårigt förnyelseprojekt, Framtidens Fennia, och den första konkreta delen av projektet var förnyelsen av vårt varumärke i våras. Vår målsättning är att vara det mest kundinriktade bolaget i försäkringsbranschen, och för att bli det kommer vi att utveckla verksamheten på många sätt. Vi vill infria våra kunders förväntningar i allt högre grad i framtiden och jobbar varje dag för detta. Det är fint att få med en erfaren och kunnig person att skapa vår nya framtid, säger Fennias koncernchef Antti Kuljukka.

– Jag är ivrig att få vara med och bygga Framtidens Fennia. Jag har alltid uppskattat Fennia och bolagets kundinriktade arbetssätt. Bolaget är dynamiskt och verkligt stora förändringar är på gång. Fennias målsättning att vara det mest kundinriktade bolaget är en enastående utmaning, som jag gärna antar, säger Huhtala.

– Världen förändras i allt snabbare takt. Digitaliseringen förändrar vårt sätt att uträtta ärenden, vilket har betonats ytterligare under coronapandemin. Det påverkar också försäkringsbranschen och våra kunders förväntningar på god service. Vi vill gå i täten för den här utvecklingen, säger Huhtala.

Utöver utnämningen av Huhtala utsåg Fennias styrelse honom och koncernens direktör för kundrelationer Mika Aho till vice verkställande direktörer.

Framtidens FenniaMeddelandeFennia

Dela

Försäkringar och tjänsterSkadorKundserviceKundförmånerVanliga frågorAktuelltMedietjänsterFöretagskunderInformation om FenniaLediga jobbBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotDataskydd och användarvillkorTillgänglighetIntegritetsskydd vid telefontjänstenKakor