Hyppää sisältöön
  Kotitaloudet
 • Fennia
 • Henki-Fennia
 • Ohjeet
 • Yritykset ja yhteisöt
 • Fennia ja Henki-Fennia
 • Ohjeet
Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

 • Etusivu
 • Muut vahingot
 • Henkilöllisyysvarkaus

Henkilöllisyysvarkaus

Henkilöllisyysvarkausvakuutus tuo turvaa, jos joku käyttää luvatta henkilötietojasi esimerkiksi nostaakseen pikavippejä tai tilatakseen tavaroita. Vakuutuksen avulla saat apua myös henkilöllisyysvarkauden ennaltaehkäisyyn. Voit liittää henkilöllisyysvarkausvakuutuksen kotivakuutuksen lisäturvaksi.

Oma Fenniaan kirjautumalla pääset tarkistamaan, sisältyykö kotivakuutukseesi oikeusturvavakuutus ja siihen henkilöllisyysvarkausvakuutus. Mikäli sinulla ei ole henkilöllisyysvarkausvakuutusta, voit lähettää viestiä OmaFennian kautta tai olla puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme, ja lisäämme vakuutuksen omaan vakuutusturvaasi.

Fennian ID-apu auttaa henkilöllisyysvarkauksissa

Kun epäilet tai olet huomannut, että henkilöllisyyttäsi on käytetty väärin, ole välittömästi yhteydessä Fennian ID-apuun. Fennian ID-apu palvelee arkisin klo 10–17.

Fennian ID-apu neuvoo, mitä sinun tulisi tehdä ja huomioida henkilöllisyysvarkauden suhteen. Jos annat Fennian ID-avulle tarvittavat valtakirjat, auttavat he sinua asian selvittämisessä ja tilanteen korjaamisessa.

Fennian ID-apu tarvitsee kotivakuutuksesi vakuutusnumeron, joten soittaessasi ota mielellään esim. vakuutuskirja esille.

Miten Fennian ID-apu auttaa?

Fennian ID-apu tarjoaa puhelintukea, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä, havaita ja rajoittaa vahingon laajuutta henkilöllisyysvarkaustapauksissa.

Palvelu auttaa sinua esim. tekemään varkaudesta rikosilmoituksen ja tekemään ilmoituksen maksukorttien myöntäjille ja pankeille.

Saat myös apua käännyttääksesi vääriä rahavaateita ja poistaaksesi vääriä maksuhuomautuksia. Käytä Fennian ID-avun palvelua niin pitkälle kuin mahdollista.

Palvelu tuotetaan yhteistyössä Tenerityn kanssa.

Oikeudenkäyntikulujen korvaaminen

Jos Fennian ID-avun mahdollisuudet auttaa eivät riittäisi esim. päästäksesi eroon vääristä rahavaateista, voit hakea juristin apua ja henkilöllisyysvarkausvakuutuksesta korvausta kohtuullisten juristikulujen osalta.

Henkilöllisyysvarkausvakuutus kattaa kohtuulliset juristikulut 2 000 euroon saakka henkilöllisyysvarkaustapahtumaa kohden, ilman omavastuuta.

Ilmoita vahingosta Oma Fenniassa

Ilmoita vahingosta oikeusturvavahinkoilmoituksella Oma Fenniassa. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Yritysasiakkaat Ajankohtaista Medialle Tietoa Fennia-konsernista Avoimet työpaikat Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja