ESR Fennica Toimitilat I osti liikekiinteistön Espoosta

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on 3.12.2019 ostanut KOy Espoon Suomalaistentie 5 kiinteistön Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:ltä

Espoon Suomenojalla sijaitseva vuonna 2015 valmistunut kohde on täyteen vuokrattu, ja sen päävuokralaiset ovat XXL Sports & Outdoor, Autovaraosa Fixus - Espoo, Tekno-Rengas ja Fysioline Evo. Kohteen vuokrattava pinta-ala on n. 8000 m2.

–  Suomenojan alue on kehittynyt kaupallisesti hyvään suuntaan, ja olemme erittäin tyytyväisiä rahaston uusimpaan sijoitukseen. Kohteen käyttämästä sähköstä osa tuotetaan katolla sijaitsevilla aurinkopaneeleilla, ja rahaston vastuullisuuden näkökulmasta on hienoa, että energiantuotanto on hoidettu osittain uusiutuvilla luonnonvaroilla, kertoo Fennia Varainhoidon rahastonhoitaja Heikki Palmu.

– Kohteen myynti liittyy yhtiömme strategian mukaiseen kiinteistöportfolion kehittämiseen ja muokkaukseen, toteaa Julius Tallberg-Kiinteistöjen toimitusjohtaja Timo Valtonen.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Fennia Varainhoito Oy

Rahastonhoitaja Heikki Palmu
p. 040 545 0018
heikki.palmu@fennia.fi

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj

Toimitusjohtaja Timo Valtonen
p. 050 364 8737
timo.valtonen@tallberg.fi

 

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on erikoissijoitusrahasto, jonka salkunhoidosta, hallinnoinnista ja jakelusta vastaa Fennia Varainhoito Oy. Rahastolla on hallinnoitavanaan 35 toimitilakiinteistöä pääosin pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa. Kiinteistöjen yhteenlaskettu arvo on noin 362,1 miljoonaa euroa. Fennia Varainhoito Oy tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa yrityksille ja yhteisöille, kotitalouksille ja yksityishenkilöille. Fennia Varainhoito Oy on osa Fennia -konsernia.

 

3.12.2019

 Tulosta