Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Asunnot ja kiinteistöt
  • Kiinteistön vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Kiinteistön vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Jos joudut korvausvelvolliseksi, kiinteistön vastuu- ja oikeusturvavakuutus tuo taloudellista turvaa kiinteistöyhtiön toimintaan. 
Varaa aika verkkotapaamiseen

Vaikka kiinteistöyhtiösi toimii aina huolellisesti ja ammattimaisesti, saatatte joutua tilanteeseen, jossa teillä on korvausvastuu. Ehkä joudutte myös käyttämään lakiapua kiinteistön toimintaan liittyvissä asioissa. Me voimme auttaa sinua huolehtimaan näistä odottamattomista kuluista kiinteistön vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella. Kun kiinteistösi vakuutukset ovat kunnossa, saat mielenrauhaa ja voit keskittyä hoitamaa kiinteistön toimintaa. Kiinteistövakuutuksemme on tarkoitettu asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöille.

Kiinteistön vastuu- ja oikeusturvavakuutukset

Kiinteistön vastuuvakuutus

Kiinteistön vastuuvakuutuksella voit varautua tilanteeseen, jossa joudut kiinteistön omistajana korvausvastuuseen aiheuttamistasi henkilö- ja esinevahingoista, jotka syntyvät huolimattomuudestasi kiinteistön hoitoon tai kunnossapitoon.

Kiinteistön hallinnon vastuuvakuutus

Kiinteistön hallinnon vastuuvakuutus korvaa taloudellisia vahinkoja, jotka aiheutuvat hallituksen ja muun, kuin ammattimaisen isännöitsijän tekemistä laiminlyönneistä. Vahinko voi aiheutua taloyhtiölle, osakkeenomistajille tai ulkopuolisille. Vakuutettuja ovat hallituksen jäsenten lisäksi hallituksen varajäsenet sekä yhtiökokouksen puheenjohtaja.

Kiinteistön oikeusturvavakuutus

Kiinteistön oikeusturvavakuutuksesta korvataan lakimiehen käyttämisestä aiheutuvia kuluja riita-, rikos- ja hakemusasioissa, kun asia liittyy kiinteistön omistukseen, hallintaan, hoitoon tai käyttöön.

Meiltä saat asiantuntevaa apua vahingon sattuessa

Menikö kiinteistösi omistukseen, hallintaan, hoitoon tai käyttöön liittyvä asia oikeuden käsiteltäväksi? Ei hätää – me autamme sinua!

Voit hakea korvausta lakimiehen käyttämisestä aiheutuneisiin kuluihin sähköisesti Oma Fenniassa.

Autamme sinua silloin, kun riita- ja rikosasiassa syntyy oikeudenkäyntikuluja.

Ohjeita vahinkotilanteisiin

Tuote-esitteet ja vakuutusehdot

Kiinteistön vastuu- ja oikeusturvavakuutusta koskevat tuote-esitteet ja vakuutusehdot löydät alta. Linkeistä avautuvat esitteiden ja ehtojen omat verkkosivut, mutta sivujen lopusta löydät linkin myös tulostettavaan pdf-versioon.

Esite - Yritysturvan Kiinteistövakuutukset
Vakuutusehdot - YT307 Kiinteistön vastuuvakuutus
Vakuutusehdot - YT308 Kiinteistön hallinnon vastuuvakuutus
Vakuutusehdot - YT407 Kiinteistön oikeusturvavakuutus

Vakuutukset yritysasiakkaille

Yrittäjän vakuutukset

Lisää aiheesta

Yrityksen ajoneuvot

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleHenkilöasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusPuheluiden hinnat ja yksityisyyden suojaEvästeet