Hyppää sisältöön
    Henkilöasiakkaat
  • Fennia
  • Henki-Fennia
  • Ohjeet
  • Yritykset ja yhteisöt
Etsi sisällöstä
HenkilöasiakkaatYritysasiakkaat
På svenska

Kirjaudu

  • Etusivu
  • Ajoneuvot ja liikenne
  • Fennian Autoapu -kumppaniverkosto

Fennian Autoapu -kumppaniverkosto

Fennian Autoapu -kumppaniverkosto on apunasi vahingon sattuessa ja auttaa sinua selviämään vahingosta sujuvasti.

Fennian Autoapu -kumppanikorjaamot

Kumppanikorjaamoidemme käyttäminen takaa sujuvan ja laadukkaan vauriokorjauksen. Olemme huolellisesti arvioineet korjaamot ja valinneet sopivimmat Fennian Autoapu -kumppaniverkostoon. Kumppanikorjaamoiden kanssa on sovittu toimintatavoista, jotka takaavat asiakkaillemme sujuvan, laadukkaan ja vastuullisen vauriokorjauksen sekä auton turvallisen paluun liikenteeseen.

Kumppanikorjaamomme ovat sitoutuneet kohtuulliseen kustannustasoon ja tehokkaisiin korjausmenetelmiin. Jos korjauksen tai muun toimenpiteen suorittaa muu kuin Fennian määräämä palveluntuottaja tai hankinta tehdään muualta kuin Fennian määräämästä paikasta, korvaus voidaan maksaa enintään sen suuruisena kuin se Fennian määräämällä palveluntuottajalla tai määräämässä hankintapaikassa olisi tullut maksamaan. Jos paikkakunnallasi ei ole kumppanikorjaamoa, voit korjauttaa autosi paikallisella korjaamolla.

Valtakunnalliset kumppanikorjaamomme ovat InCar ja Autoklinikka. Lisäksi meillä on useita paikallisia merkkikorjaamokumppaneita.

Auton vauriotarkastus ja -korjaus

Kumppanikorjaamomme tekee vaurioituneelle autollesi vauriotarkastuksen ja halutessasi varaa ajan myös korjaukseen. Vauriotarkastus voidaan usein tehdä myös valokuvien perusteella ilman käyntiä korjaamolla.

Jos korjaamon vauriotarkastuksen yhteydessä havaitaan tarvetta erilliselle tarkastuskäynnille, Fennia järjestää yhteistyössä korjaamon kanssa paikalle tarkastajan, joka sopii tarvittavat jatkotoimet.

Tee vahinkoilmoitus ennen vauriotarkastuksen varaamista kirjautumalla Oma Fenniaan tai soittamalla Autoapu 24h -palveluun 010 503 2001.

Pienet kolhut

Osa kumppanikorjaamoistamme on erikoistunut pienten lommojen ja kolhujen korjaamiseen nopeasti käsityönä ja auton alkuperäisen maalipinnan säilyttäen.

Laatutakuulla kerralla kuntoon

Jos auton maalipinta ei ole vioittunut ja osan vaihtoja ei tarvita, kolhukorjaus voidaan hoitaa yhdellä käynnillä ja laatutakuulla. Kolhukorjauksen kustannukset jäävät usein alle omavastuun, jolloin vakuutuksen käytölle ei ole tarvetta.

Laatutakuu tarkoittaa, että jos auton PDR-kolhukorjaus kerralla ei onnistu, korjataan auto perinteisillä korjausmenetelmillä. Ensimmäisellä käynnillä tehdään vauriotarkastus ja tilataan tarvittavat varaosat. Vauriotarkastus on kumppaneillamme aina maksuton.

Kolhukorjaus säästää aikaa, kustannuksia ja ympäristöä.

Fennian Autoapu -lasikumppanit

Lasikorjaamokumppanimme korjaavat tai tarvittaessa vaihtavat vaurioituneen tuulilasin tai muun autolasin sujuvasti ja laadukkaasti. Lasikorjaamokumppanillamme sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta itse, vaan korjaamo hoitaa asian puolestasi.

Fennian Autoapu 24h -hinauskumppani

Fennian Autoapu 24h -palvelu on apunasi silloin, kun vahinko sattuu. Autoapu 24h auttaa sinua ja ajoneuvoasi selviämään vahingosta sekä Suomessa että ulkomailla.

Hinauspalvelukumppanimme on SOS International, joka palvelee asiakkaitamme sujuvasti Suomessa ja ulkomailla.

Fennian Autoapu -vuokra-autokumppani

Fennian Autoapu -vuokra-autokumppanimme on Hertz, jolta sijaisauto tulee vuokrata. Kumppanikorjaamomme, lasikorjaamokumppanimme ja Autoapu 24h -palvelu neuvovat ja järjestävät sinulle tarvittaessa sijaisauton, joka korvataan vakuutuksesi sisällön ja vakuutusehtojen mukaisesti.

Lisää aiheesta

Liikennevakuutus

Lue lisää
Vakuutukset ja palvelutVahingotAsiakaspalveluAsiakasedutUsein kysyttyäAjankohtaistaMedialleYritysasiakkaatTietoa FenniastaAvoimet työpaikatBriefly in English
© Fennia
YhteystiedotTietosuoja ja käyttöehdotSaavutettavuusYksityisyyden suoja puhelinpalvelussaEvästeet